Ginekološki pregled, color doppler i papa test u sigurnim rukama dr. Sanje Boras za 299 kn - Monitor.hr
03.06.2019. (15:00)

Sponzorirana vijest

Ginekološki pregled, color doppler i papa test u sigurnim rukama dr. Sanje Boras za 299 kn

Ginekološki pregled bi trebala obaviti svaka žena koja je postala spolno aktivna ili navršila 18 godina, najmanje jednom godišnje u cilju prevencije. Uslugu obavlja Sanja Boras, dr.med., s više od 22 godine iskustva. Pregled se može obaviti u Specijalističkoj ginekološkoj ordinaciji Sanje Boras. Ponuda uključuje papa test, color doppler, stupanj čistoće i analizu cervikalnih briseva, prilikom čega se uobičajeno uzimaju 3 obriska za analizu. Nalazi pregleda i ultrazvuka su gotovi odmah, a papa testa kroz 7 dana. Cijena ove ponude je 299 kn, a inače je 900 kn. Iscrpnije na Ponuda dana.


Slične vijesti

Danas (12:00)

Sponzorirana vijest

Povećanje grudi u Poliklinici Arcadia u Daruvaru za 18.990 kn

Zahvat obavlja Bojan Ignatovski, Najdoktor za 2018. i 2019. godinu. Ponuda uključuje anesteziju te boravak u poliklinici na dan operacije. Uz procjenu i označavanje područja tretiranja, detaljno se razgovara o željama, ciljevima i očekivanjima pacijenta. Na Ponudi dana se plaća 1.990 kn, a ostatak od 17.000 kn prilikom korištenja, postoji mogućnost plaćanja na rate (redovna cijena je inače 25.800 kn). Rok iskoristivosti: 11.4.2020. Na stranicama Ponude dana pogledajte izgled grudi prije i poslije operacije, iskustva korisnika, detaljne informacije i 17-minutni video.

Petak (07:30)

Sponzorirana vijest

Paket od pet fizikalnih terapija, Knežija – 345 kn

Riješite se bolova te brzo i sigurno vratite aktivnom životu. Današnja ponuda uključuje paket od 5 fizikalnih terapija po izboru i potrebi u Fizio Forma centru, a sastoji se od od kombinacije programa elektroterapije, ultrazvučne terapije, lasera i/ili magnetoterapije u trajanu od 50 minuta. Prednosti aparaturnih tretmana fizikalne terapije su poboljšanje cirkulacije, djeluje analgetski i ubrzava cijeljenje mišićnog i koštanog tkiva. Opširnije na Ponudi dana.

Srijeda (07:30)

Sponzorirana vijest

Gurmansko Valentinovo, Texas Grill ili Movie Pub – od 99 kn!

Valentinovo – proslavite dan ljubavi uz ručak/večeru, živu glazbu i bogati izbor slasnih jela za 2 osobe u Texas steak&grill house ili The Movie pub od 99 kn! Čak 4 menija na izbor za vaše guštanje po mjeri, živa glazba u Movie Pubu , korištenje samo 14.2. Ponuda uključuje ručak ili večeru za 2 osobe u Texas steak&grill house ili The Movie Pubu. Opširnije na Ponudi dana.

Utorak (07:30)

Sponzorirana vijest

Madeži – uklanjanje jedne izrasline u Poliklinici LabPlus za 490 kn

Ako ste primijetili bilo kakvu promjenu na madežu reagirajte odmah i uklonite 1 potencijalno opasnu izraslinu kod dr. Snježane Komadine Bauer, Najdoktorice za 2016., 2017. i 2018. godinu. Ponuda uključuje pregled i uklanjanje jednog madeža u Poliklinici LabPlus. Zahvat se izvodi u lokalnoj anesteziji, što znači da se anestezira samo područje na kojem se nalazi promjena, a na dan zahvata nije dozvoljeno koristiti preparate za tuširanje koji maste kožu, već običan sapun ili gel za tuširanje. Uključeno je i previjanje na kontrolnom pregledu. Opširnije na Ponudi dana.

19.01. (07:30)

Sponzorirana vijest

Aquapark Adamovec, cjelodnevno kupanje – 49

Divlja rijeka, bazen plaža, gejziri i dječji bazeni, djeca do 4 godine GRATIS ulaz. Današnja ponuda uključuje cjelodnevnu ulaznicu za kupanje na bazenima za jednu osobu u Aquaparku Adamovec. U sklopu unutarnjih bazena nalaze se rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima, a u sklopu objekta nalazi se restoran, kafić i saune čije usluge po redovnim cijenama možete platiti na licu mjesta. Opširnije na Ponudi dana.

16.01. (07:30)

Sponzorirana vijest

Peglanje odjeće, Zagreb – od 159 kn!

Zašto gubiti vrijeme na peglanje? Prepustite svoju odjeću profesionalcima koji će ovaj kućanski posao odraditi za vas za već od 159 kn! Izaberite omiljeni paket i jednom tjedno brigu oko odjeće prepustite drugima. Današnja ponuda uključuje uslugu peglanja odjeće u peglani Moj čarobni štapić, a funkcionira tako da odaberete termin i način prikupljanja vaše odjeće, potvrđuje se narudžba, te se dolazi po nju u dogovoreno vrijeme. Prikupljanje se može obaviti na vašoj kućnoj adresi, radnom mjestu ili dolaskom u radionicu, a nakon što se odjeća ispegla, narudžba se vraća na kućnu adresu, radno mjesto ili je možete preuzeti u radionici. Opširnije na Ponudi dana.

15.01. (07:30)

Sponzorirana vijest

Grand Hotel Rogaška 4* – 2 noćenja s polupansionom u dvokrevetnoj comfort sobi za 1.267 kn!

Provedite trenutke opuštanja s najdražom osobom uz besplatan ulaz u termalni bazen, saune, fitness i whirlpool u Grand Hotelu Rogaška 4*. Današnja ponuda uključuje 2 noćenja s polupansionom (buffet doručak i večera) za 2 osobe u Comfort dvokrevetnoj sobi u Grand Hotelu Rogaška 4*, besplatan ulaz u termalni bazen, saune, fitness i 2 vruća whirlpoola u hotelskom Vis Vita Spa & Beauty centru, hotelski animacijski program, korištenje ručnika za bazen i plahte za saune u Vis Vita Spa & Beauty (1 puta dnevno), besplatan ulaz u HIT Casino Fontana, besplatan WiFi u hotelu i sobi, besplatan parking ispred hotela. Opširnije na Ponudi dana.

14.01. (07:30)

Sponzorirana vijest

Kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim – pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika ponude za samo 99 kn!

Odlazak na kontrolu vida preporučuje se jednom godišnje čak i ako nemate problema s njime. Ukoliko imate ustanovljenih problema s vidom – kao što su kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam ili starosna dalekovidnost učestalost kontrole odredit će vam liječnik. Današnja ponuda omogućuje vam kompletan oftalmološki pregled, biomikroskopski pregled vanjskih dijelova oka, pregled pozadine oka (fundus), ispitivanje vidne oštrine (visus), po potrebi propisivanje korekcije naočalama ili kontaktnim lećama (izuzev polutvrdih), mjerenje zakrivljenosti rožnice, mjerenje očnog tlaka (tonus) u Poliklinici Optotim i 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale i 30% popusta na paket kontaktnih leća s otopinom. Opširnije na Ponudi dana.

13.01. (07:30)

Sponzorirana vijest

Bogati meni za 4 osobe – garantirano dobra zabava uz živu muziku u restoranu Makedonska Baraca, korištenje kroz siječanj za 159 kn!

Uz ugodan rustikalni ambijent i vrhunske makedonske specijalitete, ljubazno osoblje restorana priuštit će vam nezaboravni merak i užitak duše. Na adresi Donje Svetice 10, Zagreb, dođite osjetiti dašak zemlje sunca gdje se spajaju okusi Balkana, Mediterana i Orijenta. Ponuda uključuje bogati meni makedonskih delicija za 4 osobeu restoranu Makedonska Baraca. Meni uključuje: 4 pljeskavice punjene sirom, 4 pileća ražnjića, 4 domaće kobasice, 12 ćevapa, gravče na tavče – zapečeni grah tetovac napravljen po originalnom makedonskom receptu (300g), pomfrit, luk i 2 lepinje. Opširnije na Ponudi dana.