Hrvoje Šimičević: Grabar-Kitarović širi velike i ozbiljne laži - Monitor.hr
22.09.2019. (11:30)

Štetolinda

Hrvoje Šimičević: Grabar-Kitarović širi velike i ozbiljne laži

Osim malih, tupavih laži, koje su toliko prozirne i lako provjerljive da nitko u njih ne vjeruje, Grabar-Kitarović širi velike i ozbiljne laži. One, te laži, nisu ozbiljne zato što su vješto zakamuflirane pa ih je teško detektirati. Ozbiljne su zbog toksičnih posljedica koje na sebi osjećaju najranjivije društvene skupine, najčešće mete predsjedničinih laži – analizira Hrvoje Šimičević u Novostima.


Slične vijesti

16.07.2019. (22:30)

Mirold Škomp

Hrvoje Šimičević: Škoro je jedan Trump iz našeg sokaka

“Njegovi Facebook postovi otkrivaju jednog pravog desničara koji prosipa frazetine” – rekao je novinar Novosti Hrvoje Šimičević u Newsroomu N1 i dodao kako su u prvom njegovom videu tupe i banalne fraze, a ne nekakav ozbiljni politički program. Za Škorinu pozu da je utemeljenje establišmenta i njegovu izjavu da je on antiestablišmentski kandidat kaže da je valjda najurnebesnija izjava ove godine i naveo primjere kako je živi(o) upravo na sistemu. Kaže da Škoro nema neke šanse na izborima (a onda bi ga trebalo pitati zašto se onda njegov tjednik toliko bavi njime, nema li većih tema?!).

06.01.2019. (10:55)

Na vidjelo

HBOR više ne smije tajiti koje tvrtke i kojim iznosima kreditira

Propao je i posljednji, očajnički pokušaj HBOR-a da građanima uskrati informacije o tome koga i u kojim iznosima kreditira. Vrhovni sud odbio je zahtjev DORH-a za izvanredno preispitivanje zakonitosti pravomoćne presude Visokog upravnog suda kojom je HBOR-u naloženo da novinaru tjednika Novosti Hrvoju Šimičeviću dostavi tražene informacije. Jutarnji

07.08.2015. (21:34)

Šipuš najoštrije osudio napad na novinara Hrvoja Šimičevića