Klauški: Ridikuli, uhićenici, provokatori: Tko su pobjednici i gubitnici politički grozne 2022. godine? - Monitor.hr
31.12.2022. (13:00)

Sve sami luzeri

Klauški: Ridikuli, uhićenici, provokatori: Tko su pobjednici i gubitnici politički grozne 2022. godine?

U godini tektonskih obračuna Pantovčaka i Banskih dvora vodila se bitka političkih aktera. Gubitnika je, očekivano, bilo više nego pobjednika, a i među pobjednicima su kriteriji bili rastezljivi. Nekad i do granica bizarnog.
I pobjednici su:
Ivica Puljak, Davor Božinović, Mario Banožić, Sandra Benčić, Nikola Grmoja, Hrvoje Zekanović, HDZ.
And the losers are: Peđa Grbin, Darko Horvat, Boris Milošević, Ivan Paladina, Gordan Grlić Radman, SDP. Probrao Tomislav Klauški za 24 sata, a dao je i obrazloženja. Oprostite na politici za Staru godinu.


Slične vijesti

23.08.2019. (13:00)

Gluplji i najgluplji

Krenuo upis u Registar stvarnih vlasnika

Mislite da ce bivsi, sadasnji i buduci ministri, zastupnici, župani i glupani pohrliti priznati kako su iza firmi koje im vode fikusi i kojima cicaju proracun? Mozda da krenete od nekih bivsih ministara, onih koji ne znaju cega su sve vlasnici ili koji su bas gospodarili drzavnom imovinom? Necete, naravno, forma je bitna, jebo vas registar!

U Hrvatskoj ima oko 180.000 tvrtki koje su se dužne upisati, a pomnožimo to s cijenom od 300 kuna, koliko se usluga upisa prosječno naplaćuje, i dolazite do troška od 54 milijuna kuna. Oni koji se ne upišu u registar do kraja ove godine riskiraju poprilične kazne. Pravna osoba koja ne preda točne i ažurirane podatke, navodi se u Ministarstvu financija, riskira kaznu od 5000 do 350.000 kuna, dok članovi uprava i druge odgovorne fizičke osobe riskiraju od 5000 do 75.000 kuna. Tportal