Odlični Električni orgazam u Tvornici kulture - Monitor.hr

Slične vijesti

18.02.2019. (22:00)

Električni ogazam dolazi u Tvornicu, Zagreb, 13.4. a imaju i novi album ‘Gde smo sad’ kojeg hvale (singl na linku)

23.08.2016. (20:35)

Gile iz Električnog orgazma: Odlazim u budistički hram i želim postati monah

19.03.2015. (11:00)

NAGRADNA IGRA

Električni orgazam slavi 35 godina: Podijelili smo ulaznice

Dvije godine nakon posljednjeg ukazanja, Električni Orgazam se u petak 27.ožujka vraća na stage Velikog pogona Tvornice kulture gdje će ispucati presjek svoje prebogate karijere te na taj način obilježiti 35 aktivnih godina na sceni. Očekuje nas glasni i znojni rock’n’roll. Danas smo podijelili 2×2 ulaznice, a nagrađeni čitatelji bit će obaviješteni mailom. Monitor

17.03.2015. (13:10)

Električni orgazam + Rizol 27. ožujka u Velikom pogonu Tvornice kulture

Dvije godine nakon posljednjeg ukazanja, Električni Orgazam se u petak 27.ožujka u 23h vraća na stage Velikog pogona Tvornice kulture gdje će ispucati presjek svoje prebogate karijere te na taj način obilježiti 35 aktivnih godina na sceni.

Impozantna diskografija, legendarnog beogradskog benda, koja uključuje neke od najboljih jugoslavenskih albuma, kao što su “Kad bubanj kaže”, “Distorzija” i “Paket aranžman” zajedno sa Idolima i Šarlo Akrobatom te svevremenske klasike “Zlatni papagaj”, “Nebo”, “Krokodili dolaze” i “Igra rokenrol cela Jugoslavija”. Posljednji studijski album, “To što vidiš to i jeste”, objavili su 2010. godine.
Ukratko…očekuje nas glasni i znojni rock’n’roll.

Za napomenuti je da će Električni Orgazam nastupiti i dan kasnije, 28.ožujka u Rijeci u kultnom klubu OKC Palach te na taj način zaokružiti mini obljetničku turneju po Hrvatskoj.

RIZOL

Nakon petnaestak godina sviranja i gotovo isto toliko pauze zagrebački band Rizol (iz zagrebačkog Španskog) ponovo na okupu.

Krajem osamdesetih, odrastanje u neposrednoj blizini Zdenka Franjića rezultiralo je infekcijom rock and rollom. Logičan slijed je bio početak rada benda i ulazak u studio prilikom snimanja legendarnog albuma

Bombardiranje New York-a. Nakon toga Rizili izdaju neke materijale za Zdenkov “Slušaj najglasnije”, da bi sredinom devedesetih objavili i album Jaki i glupi za Jabukaton. Pored albuma tokom svih tih godina Rizoli nastupaju uglavnom po Hrvatskoj i Sloveniji na mnogim koncertima, a posebna veza postoji sa Električnim Orgazmom sa kojim su svirali po Zagrebu i svim većim gradovima Slovenije spomenutih devedesetih godina.

Eto, povijest se ponavlja pa tako svojevrsni come back Rizol ima u funkciji gosta na koncertu Orgazma 27. ožujka u velikom pogonu Tvornice kulture.

Ulaznice su u pretprodaji po 60 kn, dok će na dan koncerta biti 80 kn.

Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr