Zbog rasističkih twitova Roseanne Barr ABC ugasio njenu seriju Roseanne - Monitor.hr
29.05.2018. (19:30)

Obično ubiju samo glumca, ne i seriju

Zbog rasističkih twitova Roseanne Barr ABC ugasio njenu seriju Roseanne

ABC je otkazao danas svoj sitcom “Roseanne” nakon što je najveća zvijezda showa, Roseanne Barr, ponovo pretjerala sa rasističkim komentarima na svom Twitteru profilu (svega tamo ima). Kometar koji je kasnije obrisala je glasio: “Muslimansko bratstvo i Planet majmuna imali su dijete = vj.”, referirajuću se na Valerie Jarrett, bivšu savjetnicu predsjednika Obame. CNN


Slične vijesti

30.09.2018. (11:30)

Najskuplji tvit

Musk odstupio s vrha Tesle, plaća 20 milijuna dolara kazne za tvitove

Elon Musk, suosnivač i direktor tvrtke Tesla dao je ostavku s mjesta predsjednika uprave kompanije, nakon što je optužen za “lažne informacije” koje je na Twitteru širio o kompaniji. Na silazak ga je prisilio američki financijski regulator Securities and Exchange Commission. Musk će nastaviti svoj posao kao direktor kompanije, no ne može biti predsjednik uprave iduće tri godine. Također mora platiti 20 milijuna dolara nagodbe, a tvrtka Tesla platit će još 20 milijuna dolara. Muska će zamijeniti dva direktora.

28.07.2018. (15:00)

(Pažnja: Uznemirujuća poruka)

Slučaj potpredsjednice parlamenta Srbije na Twitteru

Prvo pravilo u vezi trolova je – ne hraniti ih, ali kad se radi o potpredsjednici parlamenta Srbije onda se ne može ignorirati, jer se postavlja pitanje kako će ispad završiti. Zastupnica Šešeljeve Srpske radikalne stranke (SRS) i potpredsjednica parlamenta Vjerica Radeta napisala je na Twitteru ovu poruku: “Čujem umrla Hatidža Mehmedović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti, muž ili sinovi?” Hatidža Mehmedović je bila predsjednica udruge “Majke Srebrenice”, a Srebrenici su joj ubijeni suprug, oba sina i brojna rodbina.

21.07.2018. (10:22)

Pa ti piši svašta po društvenim mrežama

Zbog pisanja na Twitteru Disney otkazuje Jamesu Gunnu režiju Čuvara galaksije 3

James Gunn je režirao (i napisao) vrlo uspješne Čuvare galaksije I i II, trebao je III, ali je neki obožavatelj Trumpa pronašao njegove stare tvitove gdje se zeza na temu pedofilije i silovanja i Disney mu je odmah uručio otkaz jer to nije u skladu s vrijednostima do kojih Disney drži i prekida svaki poslovni sa njim. Da James Gunn ima takav nekakav smisao za humor Disney je mogao vidjeti i ranije, recimo u flmu Movie 43 u kojem je Gunn režirao segment Beezel (6m 33s). Gunn se posipa pepelom.

19.07.2018. (19:38)

Nema zezanja s državnim udarom (neki to ozbiljno shvaćaju)

Krešimir Macan razriješen dužnosti posebnog savjetnika predsjednika Vlade. Zbog tvita

Kratka vijest na vlada.hr o razrješenju Macana. Opširnije na Indexu

Cijelu stvar je Krešimir Macan pokušao objasniti na svom Twitter profilu:

A ovo su tri riječi koje su Macana koštale otkaza: