Dario Juričan ima novi show 'Gradonačelnik svemira', dobar je! - Monitor.hr
05.07. (12:30)

Bez politike molim!

Dario Juričan ima novi show ‘Gradonačelnik svemira’, dobar je!

Dario Juričan objavio je prvu epizodu svog late night talk showa ‘Gradonačelnik svemira’, u stilu američkih pop-kulturnih kasnovečernjih emisija, humoristična i opuštena emisija, malo preko pola sata trajanja. U prvoj epizodi gostovali su Elizabeta Brodić, glumica u usponu, Dennis Domian, online senzacija te Aleksandar Stanković, novinar i TV voditelj.


Slične vijesti

Jučer (14:30)

U odabranim kinima

Film Kumek: Gradonačelnikov sjaj i opća bijeda

Film Darija Juričana nas podsjeća da je Bandić na početku gradonačelničke karijere pijan izazvao sudar, fizički napao policajca i branio se da nije pio nego koristio osvježivač za usta na bazi alkohola, a 2005. bio je ponovno izabran za gradonačelnika. Podsjeća nas i da je Holding 2007. posudio 300 milijuna eura, a da ni kuna glavnice nije vraćena. H-alter

Ponedjeljak (08:00)

Kako netko može glasati za Bandića? Kako može za Trumpa?

Jurica Pavičić donosi svježe utiske s premijere “Kumeka”

Kako film ide prema kraju, postaje jasno da “Kumek” nije (samo) film o Bandiću nego o nečem krupnijem. To su Bandićevi glasači, odnosno – sveprisutna kultura razumijevanja i tolerancije korupcije u Hrvatskoj. Film završava posljednjom rečenicom, u kojoj Juričan optimistički najavljuje kako ne zna tko će biti idući gradonačelnik Zagreba, ali – “zna tko neće”. Kad čovjek gleda film i sluša pitome građene koji Milana brane i relativiziraju krivnju, nije, bogme, više siguran u to – piše Jurica Pavičić koji ipak nije pao sa stolca od oduševljenja.

15.11. (21:30)

Korupcijska saga - treći nastavak

Dario Juričan govorio o premijeri filma Kumek: ’Zagreb je glavni grad svih hrvatskih kriminalaca’

Premijer dugometražnoga dokumentarnog filma Darija Juričana posvećena Milanu Bandiću očekuje se 22. studenoga u Kinu SC-a, a sniman je četiri godine u Zagrebu i Grudama. Tim uratkom Juričan zatvara trilogiju Gazda nakon što je isto učinio s Ivicom Todorićem te Miroslavom Kutlom, a nakon projekcije očekuje se i razgovor s redateljem. Pretpremijera će se održati u 17 sati, svečana premijera s uzvanicima i podržavateljima iz crowdfunding kampanje u 19, a dodatna projekcija za javnost u 21 sat. Kino Tuškanac nažalost je odbilo prikazivati film jer u vodstvu kina smatraju da će donijeti veću štetu nego korist te da bi si tako ugrozili potencijalno financiranje od Grada Zagreba. Telegram

27.10. (09:54)

Čovjek koji je htio biti kralj

Dario Juričan: Što nam govore dvije fotografije Milana Bandića, snimljene u razmaku 15-ak godina?

Nosi sivo, jeftino odijelo. Kravata mu je na mjestu. Pogled fokusiran, ostavlja dojam samouvjerenosti. Odlučno gaca posred najveće lokve. Sam… S Gradonačelnikove desne strane je jedna velika lokva. Pored njega su dvije manje. On hoda ravno između te dvije manje. Ne pada mu na pamet da ide posred lokvi. Pa zašto bi? Star je, čangrizav i umoran. Grad mu je smrdljiv, ofucan i u rasulu. Jel ga to brine? – piše Dario Juričan u svojoj prvoj kolumni za Telegram.

05.10. (15:00)

Borac protiv vjetrenjača

Jokić gostovao u Juričanovoj emisiji “Gradonačelnik svemira”

Boris Jokić gostovao je u emiciji Daria Juričana “Gradonačelnik svemira” te govorio o počecima obrazovne reforme, ulozi Andreja Plenkovića u reformi te problemima Sveučilišta. Autoironijski se osvrnuo na vlastitu osobu te nesnalaženje u koruptivnome modelu hrvatskih institucija otkrivši pritom zakulisne razgovore koji su se odvijali uz reformu.

 

16.09. (19:30)

Lička kuća kao srebrna medalja

Juričan Ivani Brkljačić: Shvaćaš da se status izbori adventskom kućicom

Moja Ivana, prerasla si ti sport, shvatila si da se status danas izbori s adventskom kućicom. Eto shvatio je to i onaj majstor iz imovinskog pokreta – Škoro, još jedan od vas zaslužnika nagrađenih adventskom kućicom. Ta adventska kućica ti dođe nešto kao spomenica vas junaka imovinskog pokreta, piše Dario Juričan.

LJUBAVNO PISMO IVANI BRKLJAČIĆDraga moja direktorice,želim ti prije svega čestitati na još jednom uspješnom Hanžeku!…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira am Dienstag, 15. September 2020