Juričan želi u HDZ, objavio da je ispunio pristupnicu - Monitor.hr
29.10.2021. (12:00)

Držimo fige

Juričan želi u HDZ, objavio da je ispunio pristupnicu

HDZ je krovni pokret svih hrvatskih poštenjaka, temelj ove države. Svatko tko drži do sebe zna kako bi trebao biti njen član, objavio je na Facebooku Dario Juričan.


Slične vijesti

15.02.2022. (10:00)

Prijatelji

Juričan pozvao Putina na otvaranje Žičare

Prilika je to i da vam Vladimire naš predsjednik objasni kako će demontirati NATO, a vi ćete nas, zato što smo orbanovski dupelisci, nagraditi zasluženim jeftinijim plinom. Naći ćemo vam dovoljno veliki stol.

19.12.2021. (21:00)

Kod Remetinca - okupljališta hrvatske elite

Juričan i Saša Paparella predstavili novi istraživački portal Zagrebi.hr

Novi portal Zagrebi.hr predstavljen je nedavno tijekom vožnje u specijalnom vlaku pod imenom ”Remetinec express – vlak slobode” na liniji Zagreb Glavni kolodvor – Remetinec. Glavni urednik portala Zagrebi.hr je Saša Paparella, koji je kroz Hrvatski centar za istraživačko novinarstvo i slobodu medija (HRCIN) zajedno s Darijom Juričanom radio na dugometražnim dokumentarcima i knjigama o Ivici Todoriću (‘Gazda’), Miroslavu Kutli (‘Gazda-početak’) i Milanu Bandiću (‘Kumek’). Portal počinje s radom 28. prosinca, a promocija je održana nešto više od dva tjedna ranije kako “ne bi građanima RH upropastili Božić podsjećanjem na to u kakvoj zemlji žive”. Telegram

01.11.2021. (00:00)

Uzbuna u zeleno-lijevom kokošinjcu

Nacionalna Groupie: Sretan vam Dan izlaska iz ormara!

U novoj se kolumni Svirac našao u Jagnjedovcu, u selu kraj Koprivnice na imanju jedne obitelji. Tamo je bio s Juričanom, Miletom i Ivanom Kekin i Radom Borić. Postavili su ga na bačvu na kojoj je glumio partizana i skidao se. Juričan mu je rekao da je probudio ženu u sebi. Da, uvijek sam osjećao tu ženu u sebi! I mislim da ću je totalno oslobodit kad idući tjedan Rada Borić u skupštini izglasa zakon da se u Hrvatsku uvodi novi praznik, Dan izlaska iz ormara! Jedva čekam, to će ohrabriti mnoge poput mene da se prepuste vlastitoj prirodi. Taj se zakon vjerojatno ne bi svidio Zekanoviću, a mogao bi ga dodatno posvađati s Raspudićem. Nadalje, Svirac je predložio da Možemo! na imanje donira biootpad, sada nakon što su potpisali pakt s Pripuzom, a Juričan bi im mogao biti posrednik, što su svi zeleni ljevičari s kojima se Svirac družio s prezirom odbacili. Eto, bandićevac dlaku, odnosno spol, mijenja, ali ćud nikada. Vidite kako bi on odmah htio nešto mutit s Pripuzom… optužila je Svirca Ivana Kekin. Zatim su iz lijevo-zelene koalicije pokušali skinuti Svirca s bačve… rezime je živahnog vikenda nove Nacionalne Groupie.

15.10.2021. (10:00)

Juričan: Nikolu Vukovića znam par godina, činio mi se kao vrstan stručnjak

Dario Juričan o sastanku Sandre Benčić i smijenjenog šefa Holdinga Nikole Vukovića: Bio sam tamo kao medijator i moram reći ono iz čiste emocije. Meni je stalo do grada, građana, došao sam tamo u namjeri da ekipu koja se posvađala i koja je bila pred velikim sukobom dovedem za stol i da nađu zajednički jezik na razlazu. To je tako eskaliralo da medijski rat ne staje. Odlučio sam ne sudjelovati u tome. Bio sam medijator i moja funkcija je završila kad sam izašao iz prostorije. Ok sam s ekipom iz Možemo. To su aktivisti koje podržavam deset godina, koji su htjeli najbolje ovom gradu. Vuković je čovjek koji bi dao desnu ruku za Holding i grad.

13.10.2021. (23:00)

Sve se vrti oko Bandića

Klauški: Možda se Juričan sutra odluči preimenovati u Tomislava Tomaševića

Činjenica da Juričana sada spominju u kontekstu kadroviranja u Holdingu, dovodi u pitanje njegov redateljski i novinarski opus koji je u određenoj mjeri kompromitiran političkim angažmanom, budući da ispada kako je sve oko Bandića radio s namjerom da pomogne jednoj političkoj opciji. Na koju sada navodno ima utjecaj u vođenju grada i Holdinga. I tako, sve što se događa Tomaševiću i Možemo! u Zagrebu nakon preuzimanja vlasti vrti se oko Milana Bandića. A tko zna, možda sutra Dario Juričan, čovjek koji voli uzimati imena zagrebačkih gradonačelnika, odluči preimenovati se u Tomislava Tomaševića. Kao socijalni eksperiment. Da se postavi pitanje tko je zapravo gradonačelnik Zagreba. A tko svemira – piše Tomislav Klauški. 24sata

02.07.2021. (20:30)

Ljubavno pismo

Juričan Plenkoviću: Svemu dođe kraj, provest će se istraga, ovaj put s tvojim imenom, a ne Sanaderovim

Slušam tvoj verbalni proljev kako si baš ti borac protiv korupcije. Ma borac si ti protiv korupcije u rangu jednog Mamića, Todorića. Držač si ti ljestava, jado moj, raznim bandićima, bačićima, adventokraljevima.. Ali svemu dođe kraj moj Plenx, a Uskok bi mogao napisati i Rješenje – provest će se istraga, samo ovaj put s tvojim imenom, a ne Sanaderovim, i opisom kako si se Bandićem tajno sastajao kod vrle doktorice Martine Bienenfeld i dogovarao delanje… – piše Juričan na Facebooku.

07.06.2021. (23:00)

Olakšajte dušu

Dario Juričan donio “mobilnu ispovjedaonicu” pred Holding: Dođete na ispovijed i sve će vam se oprostiti

Sirena je zakon, ali srce je mnogima stalo sigurno.
Nije policija, vrijedni radnici Zagrebačkog holdinga, ona će tek stići. Ali prije nego stignu policija, USKOK i DORH, stigao je Dario Juričan, graonačelnik svemira. Nudi vam se jedinstvena prilika, mobilna ispovjedaona je stigla pred ZGH. Znam da je među vama bilo i vrijednih radnika, koji nisu krali i namještali poslove. E, takve ne primamo. Primamo one druge: kuhačice kave koje su stigle do pozicije predsjednika uprave, primamo i njihove prijatelje, eskort pratnje, tajnice bez srednje škole koje su došle do šefice podružnica ZGH-a… Hrvatski narod je u naravi katolički: dođete na ispovijed i sve vam se oprosti. Sve ostaje među nama, ja vas čekam. Ide oprost grijeha: malo se pokajate za sve ono što ste ukrali i sve vam je oprošteno. Tako to u Hrvatskoj biva

07.05.2021. (14:30)

Together forever

Juričan: HDZ i BM365 trebaju se spojiti u HDZ365

Dario Juričan poslao je Ministarstvu pravosuđa zahtjev da se spoje stranka Milana Bandića i HDZ. Molim hitno djelovanje kako bi se biračima omogućilo da izraze svoje demokratsko pravo biranja najkorumpiranijih – navodi Juričan.

Ministarstvo pravosuđa i uprave

ZAHTJEV ZA PERSONALNU FUZIJU HDZ I BM365 U HDZ365

Dario Juričan, kao jedini…

Posted by Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira on Thursday, May 6, 2021