Juričan: Nikolu Vukovića znam par godina, činio mi se kao vrstan stručnjak - Monitor.hr
15.10.2021. (08:00)

Juričan: Nikolu Vukovića znam par godina, činio mi se kao vrstan stručnjak

Dario Juričan o sastanku Sandre Benčić i smijenjenog šefa Holdinga Nikole Vukovića: Bio sam tamo kao medijator i moram reći ono iz čiste emocije. Meni je stalo do grada, građana, došao sam tamo u namjeri da ekipu koja se posvađala i koja je bila pred velikim sukobom dovedem za stol i da nađu zajednički jezik na razlazu. To je tako eskaliralo da medijski rat ne staje. Odlučio sam ne sudjelovati u tome. Bio sam medijator i moja funkcija je završila kad sam izašao iz prostorije. Ok sam s ekipom iz Možemo. To su aktivisti koje podržavam deset godina, koji su htjeli najbolje ovom gradu. Vuković je čovjek koji bi dao desnu ruku za Holding i grad.


Slične vijesti

15.02.2022. (10:00)

Prijatelji

Juričan pozvao Putina na otvaranje Žičare

Prilika je to i da vam Vladimire naš predsjednik objasni kako će demontirati NATO, a vi ćete nas, zato što smo orbanovski dupelisci, nagraditi zasluženim jeftinijim plinom. Naći ćemo vam dovoljno veliki stol.

19.12.2021. (21:00)

Kod Remetinca - okupljališta hrvatske elite

Juričan i Saša Paparella predstavili novi istraživački portal Zagrebi.hr

Novi portal Zagrebi.hr predstavljen je nedavno tijekom vožnje u specijalnom vlaku pod imenom ”Remetinec express – vlak slobode” na liniji Zagreb Glavni kolodvor – Remetinec. Glavni urednik portala Zagrebi.hr je Saša Paparella, koji je kroz Hrvatski centar za istraživačko novinarstvo i slobodu medija (HRCIN) zajedno s Darijom Juričanom radio na dugometražnim dokumentarcima i knjigama o Ivici Todoriću (‘Gazda’), Miroslavu Kutli (‘Gazda-početak’) i Milanu Bandiću (‘Kumek’). Portal počinje s radom 28. prosinca, a promocija je održana nešto više od dva tjedna ranije kako “ne bi građanima RH upropastili Božić podsjećanjem na to u kakvoj zemlji žive”. Telegram

01.11.2021. (00:00)

Uzbuna u zeleno-lijevom kokošinjcu

Nacionalna Groupie: Sretan vam Dan izlaska iz ormara!

U novoj se kolumni Svirac našao u Jagnjedovcu, u selu kraj Koprivnice na imanju jedne obitelji. Tamo je bio s Juričanom, Miletom i Ivanom Kekin i Radom Borić. Postavili su ga na bačvu na kojoj je glumio partizana i skidao se. Juričan mu je rekao da je probudio ženu u sebi. Da, uvijek sam osjećao tu ženu u sebi! I mislim da ću je totalno oslobodit kad idući tjedan Rada Borić u skupštini izglasa zakon da se u Hrvatsku uvodi novi praznik, Dan izlaska iz ormara! Jedva čekam, to će ohrabriti mnoge poput mene da se prepuste vlastitoj prirodi. Taj se zakon vjerojatno ne bi svidio Zekanoviću, a mogao bi ga dodatno posvađati s Raspudićem. Nadalje, Svirac je predložio da Možemo! na imanje donira biootpad, sada nakon što su potpisali pakt s Pripuzom, a Juričan bi im mogao biti posrednik, što su svi zeleni ljevičari s kojima se Svirac družio s prezirom odbacili. Eto, bandićevac dlaku, odnosno spol, mijenja, ali ćud nikada. Vidite kako bi on odmah htio nešto mutit s Pripuzom… optužila je Svirca Ivana Kekin. Zatim su iz lijevo-zelene koalicije pokušali skinuti Svirca s bačve… rezime je živahnog vikenda nove Nacionalne Groupie.

13.10.2021. (23:00)

Sve se vrti oko Bandića

Klauški: Možda se Juričan sutra odluči preimenovati u Tomislava Tomaševića

Činjenica da Juričana sada spominju u kontekstu kadroviranja u Holdingu, dovodi u pitanje njegov redateljski i novinarski opus koji je u određenoj mjeri kompromitiran političkim angažmanom, budući da ispada kako je sve oko Bandića radio s namjerom da pomogne jednoj političkoj opciji. Na koju sada navodno ima utjecaj u vođenju grada i Holdinga. I tako, sve što se događa Tomaševiću i Možemo! u Zagrebu nakon preuzimanja vlasti vrti se oko Milana Bandića. A tko zna, možda sutra Dario Juričan, čovjek koji voli uzimati imena zagrebačkih gradonačelnika, odluči preimenovati se u Tomislava Tomaševića. Kao socijalni eksperiment. Da se postavi pitanje tko je zapravo gradonačelnik Zagreba. A tko svemira – piše Tomislav Klauški. 24sata

02.07.2021. (20:30)

Ljubavno pismo

Juričan Plenkoviću: Svemu dođe kraj, provest će se istraga, ovaj put s tvojim imenom, a ne Sanaderovim

Slušam tvoj verbalni proljev kako si baš ti borac protiv korupcije. Ma borac si ti protiv korupcije u rangu jednog Mamića, Todorića. Držač si ti ljestava, jado moj, raznim bandićima, bačićima, adventokraljevima.. Ali svemu dođe kraj moj Plenx, a Uskok bi mogao napisati i Rješenje – provest će se istraga, samo ovaj put s tvojim imenom, a ne Sanaderovim, i opisom kako si se Bandićem tajno sastajao kod vrle doktorice Martine Bienenfeld i dogovarao delanje… – piše Juričan na Facebooku.

07.06.2021. (23:00)

Olakšajte dušu

Dario Juričan donio “mobilnu ispovjedaonicu” pred Holding: Dođete na ispovijed i sve će vam se oprostiti

Sirena je zakon, ali srce je mnogima stalo sigurno.
Nije policija, vrijedni radnici Zagrebačkog holdinga, ona će tek stići. Ali prije nego stignu policija, USKOK i DORH, stigao je Dario Juričan, graonačelnik svemira. Nudi vam se jedinstvena prilika, mobilna ispovjedaona je stigla pred ZGH. Znam da je među vama bilo i vrijednih radnika, koji nisu krali i namještali poslove. E, takve ne primamo. Primamo one druge: kuhačice kave koje su stigle do pozicije predsjednika uprave, primamo i njihove prijatelje, eskort pratnje, tajnice bez srednje škole koje su došle do šefice podružnica ZGH-a… Hrvatski narod je u naravi katolički: dođete na ispovijed i sve vam se oprosti. Sve ostaje među nama, ja vas čekam. Ide oprost grijeha: malo se pokajate za sve ono što ste ukrali i sve vam je oprošteno. Tako to u Hrvatskoj biva

07.05.2021. (14:30)

Together forever

Juričan: HDZ i BM365 trebaju se spojiti u HDZ365

Dario Juričan poslao je Ministarstvu pravosuđa zahtjev da se spoje stranka Milana Bandića i HDZ. Molim hitno djelovanje kako bi se biračima omogućilo da izraze svoje demokratsko pravo biranja najkorumpiranijih – navodi Juričan.

Ministarstvo pravosuđa i uprave

ZAHTJEV ZA PERSONALNU FUZIJU HDZ I BM365 U HDZ365

Dario Juričan, kao jedini…

Posted by Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira on Thursday, May 6, 2021