"Fear: Trump In The White House" Boba Woodwarda je najprodavanija knjiga u zadnje tri godine - Monitor.hr
12.09.2018. (18:10)

Ma same laži

“Fear: Trump In The White House” Boba Woodwarda je najprodavanija knjiga u zadnje tri godine

Upravo izašla knjiga Boba Woodwarda Fear: Trump In The White House (Strepite: Trump u Bijeloj kući) je trenutačno najprodavanija nedječja knjiga u zadnje tri godine. Naravno da je i na Amazonu na prvom mjestu najprodavanijih. Izdavač Simon & Schuster je objavio u ponedjeljak da su naručili sedmo izdanje čime će broj kopija tvrdog uveza već dostići milijun primjeraka i čeka se. Kindle verzija košta 18,87 dolara i naravno može se dobiti odmah. Trenutačno ima 206 recenzija i prosječna ocjena je 4,3/5. Washington Post


Slične vijesti

11.09.2020. (23:00)

Duboko grlo

Đurović: Kako je Trump noćima potajno telefonirao s novinarom koji je srušio Nixona, i odavao mu najviše državne tajne

Krugovi u američkoj administraciji zinuli su kad se pročulo što je još Trump otkrio Woodwardu – u razgovorima za koje je znao da su snimani i da će biti iskorišteni za knjigu. Već u prvom intervjuu očito ga je htio impresionirati, pa je Woodwardu otkrio da je Amerika razvila dosad potpuno nepoznato nuklearno oružje o kojemu “Kina i Rusija nemaju pojma”. “Dao sam proizvesti nukl… jedno oružje, dao sam proizvesti jedan sistem koji nitko prije nije imao. To što mi imamo, to nikad niste vidjeli ni čuli! To je nešto nevjerojatno!”, rekao je američki predsjednik o najvećoj državnoj tajni novinaru koji je snimao razgovor za svoju knjigu. Kina i Rusija, ako nisu znale za nju, sad znaju… – piše Đivo Đurović o najavljenoj vrućoj knjizi “Rage” Boba Woodwarda (Robert Redford u “Svi predsjednikovi ljudi“) za Telegram.

05.09.2018. (16:07)

Al' da vrijedi i za predsjednika

Trump bi nakon najave Woodwardove knjige mijenjao zakon o kleveti

(“Nije li sramota da netko može napisati članak ili knjigu, potpuno izmisliti priče i stvoriti sliku osobe koja je sasvim suprotna činjenicama i proći bez kazne ili troška. Ne znam zašto političari u Washingtonu ne promijene zakon o kleveti?”)