Grlić Radman: Imam osjećaj da bi od jeseni Hrvatska mogla biti u Schengenu - Monitor.hr
29.07.2019. (19:00)

Razmišljaj pozitivno

Grlić Radman: Imam osjećaj da bi od jeseni Hrvatska mogla biti u Schengenu

Ministar vanjskih poslova Grlić Radman: “Hrvatska je trebala ispuniti osam poglavlja koje se tiču šengenske pravne stečevine i mislim da je zapravo sve pri kraju. Koliko čujemo, neslužbeno, i to osmo poglavlje bi trebalo biti uskoro zaključeno, ide se prema tom kraju. Moje je mišljenje da bi premijer mogao već početkom jeseni mogao poslati hrvatskim građanima jednu lijepu vijest…”


Slične vijesti

21.08.2019. (12:30)

Ministarstvo kunskih poslova

Najbogatiji ministar: Grlić Radman ima 11 nekretnina, dva BMW-a, na računu milijun i 152 tisuće eura

T-Portal nabraja sve kuće, zemljišta, stanove, dionice i satove koje posjeduje novi ministar vanjskih poslova, Gordan Grlić Radman, a što sve, zbrojeno s imovinom njegove supruge, vrijedi oko 28,5 milijuna kuna. Njegov pokojni otac Ante Grlić Radman slovio je za jednog od najbogatijih Hrvata, bio je vlasnik tvrtke Agroproteinka.

20.08.2019. (10:30)

Nema viziju, ali ima tehniku

Novi ministar vanjskih poslova – osebujan rječnik, izravan, sklon ulagivanju…

Jutarnji donosi profil Gordana Grlića Radmana: Najstariji (61 godina) i najživopisniji ministar u Plenkovićevoj vladi, s doktoratom iz međunarodnih odnos, žonglira riječima, ima osebujne jezične konstrukcije, nije mu mrsko pozivati se na osjećaje, poslovice, anegdote, karijerni diplomat s atipičnom neuvijenošću, najvažniji životni savjet – “najskuplji je uludo utrošeni dan, s glupim ljudima”.