Juričan Perušku: Lovom od Leda financira se divna udrugica Hrvatski nogometni savez - Monitor.hr
Četvrtak (15:30)

Kornet u korneru

Juričan Perušku: Lovom od Leda financira se divna udrugica Hrvatski nogometni savez

Redatelj i aktivista Dario Juričan uputio je novo “ljubavno pismo” Ledu i izvanrednom povjereniku za Agrokor Fabrisu Perušku gdje povezuje Milana Bandića (bio radio ondje), Ivicu Todorića (jedna od njegovih prvih akvizicija) i HNS (sponzorira ga Ledo).


Slične vijesti

26.03. (14:30)

I neka se zove Katedrala

Juričan BiH: Dajte Mamiću da si sagradi zatvor

Voli davati novac, naročito državnim službenicima i otvarati nogometna igrališta. Ima neke nesporazme i nerješena poslovna pitanja u Hrvatskoj, pa namjerava duže vrijeme ostati u BiH. Predlažem vam da mu dozvolite da si sam izgradi zatvor i da ga plati. U zatvoru će Mamić raditi tulume i primati nogometne reprezentativce, kao što je radio i prije – piše Juričan na Facebooku.

 

23.02. (14:29)

Šeks na eks

Dario Juričan: Moj kandidat za predsjednika Vrhovnog suda – Vladimir Šeks

Taj arhitekt ovog našeg današnjeg pravosuđa, treba dobiti priliku da još jednom javno, kao mali HDZ-ov bog, vedri i oblači. Nakon što je HDZ na izborima dobio vlast u zemlji, a preko svog žetončića Bandića potajno vlada i Zagrebom, te nakon što su baš preko bajnog nam sudstva uspjeli iščupati očnjake Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, došao je napokon red da preuzmu i Vrhovni sud RH, kako u ovoj zemlji više ništa ne bi bilo prepušteno slučaju – Dario Juričan, Facebook.
09.02. (11:30)

Radi se samo o budućnosti

Juričan u ironičnoj kampanji za izlazak na izbore: Ostani doma!

Čovjek koji se želi zvati Milan Bandić, redatelj i aktivista Dario Juričan pokreće kampanju Ostani doma! za veću izlaznost birača na lokalne izbore 2021. Glavni cilj mu je potaknuti mlade glasače da izađu na birališta, a pogotovo one koji bi glasali po prvi puta. Na lokalnim izborima u Zagrebu 2017. nije izašlo više od 50% birača.

20.01. (11:30)

Treba netko guliti krumpire

Juričan napisao ljubavno pismo Zvonimiru Šostaru

Kako si sam rekao, moj Zvone, očekujemo da će se na jesen normalno živjeti. Netko u ovoj državi mora i odležati. A to neće biti samo janjetina. I dok ćeš ti guliti krumpire u kazneno popravnoj ustanovi otvorenog tipa, tvoj pajdo Bundić osigurao se BiH putovnicom i čeka kada će klisnuti i otkopati lovicu u gudurama Pogane Vlake. A što se tebe tiče, moj Zvone, dozvoli da te citiram: Ne brinemo se dovoljno o jednom drugom aspektu zdravlja, a to je mentalno zdravlje. Tvoja robija, Zvonimire Šostaru, dio je našeg mentalnog ozdravljenja.

 

12.01. (14:30)

Nezasitnog nahraniti!

Juričan Plenkoviću: Nahranite gladnog gradonačelnika Bundića

Uvjeren sam da vi, predsjedniče Vlade, imate istančan radar i da znate koja je agenda vašeg partnera, gradonačelnika Bundića.  Ne, to nije botoxiranje, kako vam se na prvu može učiniti kad ga ugledate. Da vam pomognem: on samo želi kod kuma naručiti fontanu za onu rupetinu u Mečenčanima, na putu od Petrinje prema Kostajnici – piše Dario Juričan Plenkoviću. Ima još: Ako mene pitate, ja predsjedniče Vlade mirno spavam jer znam da je naš dobri Tomo Medved, kojeg samo ološ smatra podkapacitiranim, dorastao svakom zadatku. Zna taj gospodin što plinska boca i šator mogu učiniti za boljitak hrvatskog društva!

11.01. (21:30)

Besplatna psihijatrijska pomoć

Psihijatar Robert Torre gostuje kod Juričana: Što ćeš biti kad odrasteš? Šminker ili hašoman?

Izvrstan gost, genijalni i osebujni Robert Torre: Zašto nisam izašao iz sustava? Ja sam čovjek manjeg zla, ja sam erotizirani medicinar, ja sam štreber iz prve klupe, ja sam slobodan kad mislim, nisam slobodan kad živim, ja bolje mislim nego živim… Uzmite tekicu i olovku da pribilježite korisne misli. YouTube serijal Darija Juričana

11.01. (17:00)

Mi Šveđani

Juričan: Gledam sjednicu HDZ-a i Plenkovića s tim nakupinama. Mi njega zapravo žalimo, jer imamo stochkolmski sindrom

Dario Juričan piše kolumnu za Telegram. Po razbacanom tijeku misli podsjeća na Andreau Andrassy, ali teme su ipak malo drugačije. No, stil je bitan. Kao i dobra informiranost. Evo dijelova: Krajem 2016. u emisiji Nu2 kod Aleksandra Stankovića u 53. minuti Marić je izjavio: „Siguran sam da si nikad oni (Agrokor) ne bi dozvolili nešto da rade kontra zakona.“… Gazda se, načet bolešću, tresao i žicao pare, a Marić je cijelo vrijeme gledao u pod… Zamišljam Marića kao gradonačelnika Zagreba, ali ne uspijevam. Praznina, crno, nema tu ničeg… Zamišljam Milana Bundića kako u špaliru ispraća Tuđmana. Taj se jezivi zombi savršeno uklapa u svaku sliku… Čekam Dragana Kovačevića da se otrijezni i u novom nastupu logoreje svojom crnom bilježnicom posmiče pola državnog vrha… Idem otrčati još jedan krug oko mostova. Za rasvjetu Mosta mladosti zombi je namijenio 21,9 milijuna kuna. Iscijedit ću iz sebe još malo vode, ostat će mi manje za suze. – piše Dario Juričan. (Stockholmski sindrom je sindrom emocionalne veze i identifikacije s agresorom. Nazvan je po pljački banke u Stockholmu 1973. kada su se žrtve emocionalno vezale za pljačkaše. Wikipedia)

02.01. (11:30)

MilanBNB

Juričan: Bandić nudi smještaj u Slavagori, na mjestu zločina

Šteta što nije ponudio ostale, znatno atraktivnije stanove kojima se služi/o –  u Bužanovoj (240 m2), Gračanskoj cesti 145f (95 m2), Horvaćanskoj 75 (78 m2) i Krugama 5, (95 m2 ). Ukupno 508 kvadrata luksuznog smještaja, naš Bundić nudi tek desetak posto onoga čime je raspolagao. Pa nije lud da mu se prlja Fendi namještaj, nije on to blago godinama marljivo sticao da bi mu sad sav trud netko upropastio!

31.12.2020. (13:30)

Iako je imenjak neumoran u dekonstrukciji

Juričan Bandiću: Umorni smo od tebe, od korupcije, nesposobnosti, krađe…

Uživaj u svemu što si zgrnuo, uživaj i u dijamantima koje skrivaš, a da si samo malo bolji čovjek mogao si u nekom od tajnih stanova koje si koristio i kojima si raspolagao ugostiti stradalnike s Banije. Samo da znaš – 2021. je godina bivola, donosi uspjeh onima koji vrijedno rade. A to ću biti ja, moj Bundiću – zadnji čavao u tvom političkom lijesu. Umorni smo od tebe, Bundiću, umorni od korupcije, umorni od nesposobnosti, umorni od krađe. Još samo par mjeseci i tvoja priča je napokon gotova. To će biti najveći i najljepši poklon Zagrebu u 2021.!