Milan Bandić, redatelj, ide u predsjedničku kampanju - Monitor.hr
18.09. (11:30)

Korupcija svima, ne samo njima

Milan Bandić, redatelj, ide u predsjedničku kampanju

Čovjek se nekad zvao Dario Juričan i pod tim je imenom snimio dva dokumentarca – ‘Gazda’ o Ivici Todoriću i ‘Gazda: Početak’ o Miroslavu Kutli – sad ide korak dalje pa se preimenovao u Milan Bandić te kreće u predsjedničku kampanju sa sloganom “Milan Bandić je rješenje, a ne problem”. Najavljuje da će se “zalagati za korupciju kao zajedništvo svih”, kod njega će “korupcija postati državna religija, a Pantovčak sjedište Ministarstva korupcije”.

 


Slične vijesti

Danas (14:30)

Od WC-a do tunela

Juričan osnovao tvrtku “Milan Bandić usluge protuusluge”

Redatelj Dario Juričan, koji se na predsjedničkim izborima natječe pod motom “Korupcija svima, a ne samo njima”, osnovao je tvrtku Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o. “U ovim teškim trenucima za hrvatsku ekonomiju, kada su naši najbolji muževi poput Miroslava Kutle i Zdravka Mamića na službenom putu u Bosni i Hercegovini, odlučio sam stvar preuzeti u svoje ruke i biti svjetionik hrvatskog poduzetništva”, kaže Juričan.

03.12. (15:30)

Reprezentacija!

Dovoljno potpisa skupili – Juričan, Grabar-Kitarović, Milanović, Dalija Orešković…

Do jučer poslijepodne kojima dokazuju da su prikupili više od 10.000 potpisa skupili su SDP-ov Zoran Milanović, nezavisni Mislav Kolakušić, kandidat Hrvatske stranke svih kajkavaca, čakavaca i štokavaca Nedjeljko Babić, nestranački kandidat s podrškom HSLS-a Dejan Kovač i nezavisni Anto Đapić. Za danas su taj posao ostavili HDZ-ova Kolinda Grabar-Kitarović, Miroslav Škoro, bivša predsjednica povjerenstva o sukobu interesa Dalija Orešković, redatelj Dario Juričan i kandidatkinja Radničke stranke Katarina Peović. Jutarnji

30.11. (12:30)

Vidite ovu lijepu fasadu? E, tu je jedan kum izvukao (umetni iznos) kuna

Milan ‘Dario Juričan’ Bandić vodi u koruptošetnju Zagrebom

Predsjednički kandidat Milan Bandić danas, sutra i u ponedjeljak vodi koruptošetnju Zagrebom koja je “edukativnog karaktera i uključuje upoznavanje sa svima nam milom korupcijom, brzim i lakim bogaćenje te izbjegavanjem kaznenog progona, ako vas se nedajbože! uhvate”. Kreće od sata na Jelačićevom trgu danas u 16 i 18 sati, sutra u 16, 18 i 20, i u ponedjeljak u 16, 18 i 20 sati; traje jedan sat. Što se ove teme tiče, USKOK je formirao spis o namještanju unosnih poslova s kućicama u središtu Zagreba, ali ne samo oko Adventa, nego istražitelje također zanima i davanje kućica na Trgu bana Jelačića tvrtki Zdravka Krajine, dugogodišnjeg vozača Milana Bandića, te tvrtki povezanoj s Ratimirom Jurekovićem, savjetnikom u Uredu za poljoprivredu. Juričan je objavio i da je gradonačelnik Bandić Tomislavu Madžaru, savjetniku predsjednice RH za sport, i njegovoj tvrtki Vaš pregled gradski prostor na lokaciji Savska cesta 28 u Zagrebu iznajmio po cijeni od svega 2,2 eura/m2.

27.11. (12:00)

Moj predsjednik!

Čovjek koji želi biti Milan Bandić: Moje biračko tijelo su mala korumpirana smeća

Bio je Milan Bandić, pa nije, pa sad možda opet je: Ono najbitnije što želim pokazati svima je da mali korumpirani čovjek može uspjeti u ovom društvu… Onako kako smo radili Agrokor i Todorića i Kutlu, tako smo radili i Milana Bandića (iz Bužanove). N1 (Nikad nećemo zaboraviti da je Dario Juričan prvi čovjek koji se usudio dirnuti u tada apsolutno nedodirljivog Todorića sjajnim filmom Gazda.)

21.11. (12:30)

Driving Mr. Milan

Juričan: Bandić mi želi naplatiti 22.800 kuna za štandove, vozač dobio cijeli Trg za 10.500 kuna

Redatelj Dario Juričan kao predsjednički je kandidat Gradu Zagrebu poslao zahtjev za 17 lokacija za skupljanje potpisa za predsjedničke izbore. Kaže da Zagreb od njega traži 22.800 kuna samo za lokacije štandova i podsjeća da je Bandićev vozač dobio cijeli Jelačićev trg s 51 kućicom) za 10.500 kuna na rok od 2 tjedna.

MILAN BANDIĆ MI ŽELI NAPLATITI 22.800KN ZA LOKACIJE ŠTANDOVA.. VOZAČ DOBIO CIJELI TRG ZA 10.500KN :)Poslao sam Zahtjev…

Objavljuje Želim biti Milan Bandić predsjednik RHSrijeda, 20. studenoga 2019.

20.11. (13:30)

Raste korupcija zelena

Dario Juričan počinje prikupljati potpise – na mjestu gdje je uhićen Milan Bandić

U ponoć sa četvrtka na petak DIP objavljuje listu za prikupljanje potpisa za predsjedničku kandidature, a minutu nakon ponoći Dario Juričan počinje prikupljati potpise – kod vrtova na Savici gdje je 2014. uhićen Milan Bandić. Ova je lokacija “odabrana kao simboličko mjesto u kojem se susreće suvremena dilema hrvatske građanske jedinke: Milan Bandić tereti se za teška kaznena djela i na sudu niječe optužbe, dok ga Dario Juričan u svojoj predsjedničkoj kampanji poziva da pređe na svijetlu stranu korupcije. Vrtovi na Savici predstavljaju simboličko mjesto unutarnje borbe Milana Bandića sa samim sobom”.