Papa Franjo: Migranti su prije svega osobe, ne socijalno pitanje - Monitor.hr
08.07. (17:00)

Papa Franjo: Migranti su prije svega osobe, ne socijalno pitanje

Papa Franjo slavio je danas misu povodom šeste godišnjice svojeg prvog posjeta talijanskoj luci Lampeduza, koja je često pristanište migranata na putu prema Europi.


Slične vijesti

28.11. (13:30)

Brze i kratke

Božična rasprodaja softverskih ključeva za Windows 10 i Office već od 9 eura!

Sad il' nikad. Iskoristite prigodne božićne popuste da biste izuzetno jeftino nabavili legalne Windows 10 i drugi Microsoftov softver. Tvrtka Keysworlds nudi vam na ionako niske cijene još dodatni popust od 35 posto pomoću promotivnog kupona ("CMOFF35") tako da Windows 10 Professional košta 9,09 €, Windows 10 Prof. + Office 201625,34 €, Office 36514,29 €. U ponudi je preko 20 naslova. Kupnjom (kartica ili Paypal) odmah dobivate aktivacijski ključ za softver na vaš email. Opširnije

26.10. (11:00)

Ministar Božinović poručio Ljubljani, i u pravu je, da bi Slovenija trebala biti zahvalna Hrvatskoj jer čuva granicu

24.10. (22:30)

Ponovno smo graničari stari

U bosanskom kampu iz noćnih mora

I BBC i HRT imaju danas prilog o kampu Vučjak kod Bihaća gdje se 6.500 migranata nada ulasku u Europsku uniju, a zapravo su na otvorenom, spavaju na podu, dobiju po jedan obrok dnevno, nema medicinske skrbi, okruženi su minskim poljem, a i međunarodne organizacije su ih napustile jer je ondje preopasno. Mjesto za krepati.

28.09. (19:30)

Zemlja žilet žice

Mađarski ministar u UN-u: Migracije su opasna pojava

Mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto fokusirao se u svom govoru u UN-u na “opasnu pojavu” – migracije. Na zasjedanju Generalne skupštine UN-a rekao da je njegov narod “ponosan što može sačuvati Mađarsku kao mađarsku zemlju. “Mi ne želimo biti zemlja porijekla, ne želimo biti zemlja tranzita, a ne želimo biti ni zemlja odredišta”, rekao je on.

31.08. (09:30)

Kombi preko grane

Ministar sigurnosti BiH: Moramo nešto poduzeti

Vlasti BiH trebale bi poduzeti korake kako bi zaštitile svoju granicu jer Hrvatska nezakonito vraća migrante u BiH te narušava njen teritorijalni integritet, rekao je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić. Optužio je državno Tužiteljstvo BiH da zataškava ponašanje hrvatske policije. Kaže da hrvatska policija u susjedstvu koristi i vatreno oružje.