Prognoza za prvi dan ljeta - Monitor.hr
21.06.2018. (12:34)

Pretežno proljetno

Prognoza za prvi dan ljeta

DHMZ najavljuje kako će osjetno osvježiti, osobito na kopnu. Temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom će se kretati između 16 i 21°. Sutra je prvi dan ljeta.


Slične vijesti

01.05.2021. (21:00)

Nestabilno s ćuftama

Promjena vremena tek stiže: Zahlađenje, obilna kiša…

Nekoliko toplih i uglavnom sunčanih dana večeras je u kontinentalnim krajevima bilo i kiše. No prava promjena tek stiže. Drugi dan svibnja nastavlja se iznadprosječna toplina, uz jugo i jugozapadnjak, ali već u ponedjeljak dolazi promjena koja donosi prolazno zahlađenje koje će biti zamjetnije na kopnu.

21.12.2020. (12:00)

Snijeg na Božić

U petak, preokret. Taman pred božićni ručak povući će sjeverac, u Gorskom kotaru, zatim i Lici, kiša će prijeći u susnježicu, a poslijepodne već u pravi snijeg. On se doduše još neko vrijeme neće zadržavati na kišom natopljenoj zemlji, a snježni pokrivač počet će se u gorju stvarati tek u noći na subotu kada će bura u jačanju stvarati i vijavice i snježne nanose. Ali samo nakratko jer već nakon nekoliko sati slijedi i prestanak oborina… – opširnu prognozu do Nove godine donosi Dunje Mazzocco Drvar.

20.06.2019. (13:30)

Vremenska prognoza: Za vikend oluje, sljedeći tjedan novi toplinski val

Za vikend, osobito u drugom dijelu subote i prvom dijelu nedjelje, moglo bi biti izraženijih pljuskova u unutrašnjosti, dok će na sjevernom i srednjem dijelu obale biti nevera. U novom tjednu situacija će biti stabilnija, i vrlo izgledan je drugi ovogodišnji toplinski val. Prema kraju tjedna bi temperature u dijelovima unutrašnjosti, ali i duž Jadrana, ponovno mogle biti iznad 35! N1