Slavko iz Markovca Našičkog ipak neće morati prodati konje, javio se čovjek koji će ih hraniti godinu dana - Monitor.hr
16.11.2021. (17:30)

Sretan završetak, zasad

Slavko iz Markovca Našičkog ipak neće morati prodati konje, javio se čovjek koji će ih hraniti godinu dana

Nakon HRT-ovog priloga o djedu iz Slavonije koji je najavio kako će prodati konje, makar ispod cijene jer ih više neće moći hraniti, javio se netko iz Zagreba koji je odlučio pomoći i osigurati hranu za konje za idućih godinu dana. Rekao nam je da ne smijemo prodavati takve konje, govori uzbuđena Slavkova Supruga Eržebet, dok gospodin Slavko čisti cestu kojom će im doći brojni novinari koji su se najavili. Konje je planirao prodati jednom gazdi, a jedini je uvjet bio da ih se ne tuče. Index


Slične vijesti

25.05.2017. (18:27)

He-he-he: Krdo konja u kasu na autocesti, negdje u Mađarskoj, u daljini se čuje policijska sirena, čini se da ih love…

20.11.2015. (08:30)

Sponzorirana vijest

Škola jahanja u Alminoj Potkovici sada za samo 155kn

Naučite osnove jahanja uz plemenite životinje u prekrasnoj prirodi, u jahalištu Almina potkovica. Školu jahanja vode iskusni treneri, a traje tri školska sata (dva otpadaju na samo jahanje, a jedan na teoriju). uz iskusne trenere ije potrebno ranije iskustvo, a minimalna dob je osam godina. Jahanje povoljno djeluje na motoričko funkcioniranje, koordinaciju pokreta i pokretljivost, podiže razinu psihofizičkih sposobnosti odraslih i djece te oslobađa od stresa.

12.11.2015. (15:50)

Wild horses

Povratak divljih mongolskih konja

BBC donosi zanimljivu priču o divljim mongolskim konjima koji su nekada slobodno trčali, da bi sredinom prošlog stoljeća gotovo izumrli. Preostalo ih je 12 i živjeli su u zoološkim vrtovima. No vrsta je ipak opstala i planira se povratak konja u divljinu, u Mongoliju, Kazahstan, Rusiju, Mađarsku i Kinu.

26.08.2015. (20:17)

Konji bez nadzora lutaju Platkom: Pojedinci uzmu poticaje, a onda ne brinu za blago

25.03.2015. (09:35)

Sponzorirana vijest

Škola jahanja u Alminoj Potkovici iznad Maksimira za 155kn

Naučite osnove jahanja uz plemenite životinje u prekrasnoj prirodi na Jahalištu Almina potkovica. Mala škola jahanja uključuje tri školska sata, od čega dva otpadaju na samo jahanje, a jedan na teoriju. Nije potrebno ranije iskustvo, a minimalna dob je osam godina. Jahanje povoljno djeluje na motoričko funkcioniranje, koordinaciju pokreta i pokretljivost, podiže razinu psihofizičkih sposobnosti odraslih i djece te oslobađa od stresa.

07.02.2015. (14:12)

74 đakovačka lipicanca 1962. glumila u filmu Walta Disneyja “Čudo bijelih pastuha”