Duhaček: Slučaj Damira Škare razotkrio je svo licemjerje hrvatske elite - Monitor.hr
05.09.2019. (18:30)

Univerzalni vojnik

Duhaček: Slučaj Damira Škare razotkrio je svo licemjerje hrvatske elite

Škaro je sebe vidio kao jednog od stupova društva, pa tako na svojoj službenoj stranici ima i rubriku “Karijera”, u kojoj se predstavlja ovako: 1. Olimpijac, 2. Gospodarstvenik, 3. Znanstvenik, 4. Parlamentarac, 5. Publicist i 6. Domovinski rat… Za Hrvatsku nije tragično što je jedan Damir Škaro imao jako visoko mišljenje o sebi, nego je tragično što su ga uglednim i svojim pripadnikom smatrale i elite ove države, kakvu je stvorio HDZ – komentira Gordan Duhaček za Index. U međuvremenu su ga prijavile još dvije žene.


Slične vijesti

08.09.2019. (15:30)

Manijak s iskaznicom

Škaro je u ladici držao pištolj, nasrtao i gol do pasa tražio od zaposlenica da mu brišu znoj

Bivši zastupnik HDZ-a i predsjednik AK Siget Damir Škaro, uhićen zbog optužbi za silovanje, u svom uredu je držao pištolj, koji je pokazivao u nekim od svojih ispada. Vulgarna seksistička nasrtanja bila su njegov način ophođenja prema zaposlenicama, a jednom je pred poslovnim partnerom, kojeg je dočekao go do pasa, tražio od jedne da mu briše znoj s leđa i prsiju. Seksualno je uznemiravao i tajnicu koja mu je pisala knjigu ‘Vjera i sport’, a koju supotpisuje Miroslav Ćiro Blažević.

04.09.2019. (21:30)

Ugledni građanin, vjernik, rado viđen gost

Bivši zastupnik HDZ-a, osvajač olimpijske medalje i predsjednik Autokluba Siget Damir Škaro uhićen zbog optužbe za silovanje