Juričan kod Stankovića: Kad hodam gradom, vidim koji je pajdo dobio slastičarnu, koji kiosk - Monitor.hr
29.11.2020. (17:31)

Posljednjih 20 godina nedjelja

Juričan kod Stankovića: Kad hodam gradom, vidim koji je pajdo dobio slastičarnu, koji kiosk

Bandić ima toliko procesa, a još nije u zatvoru. Kako je upropastio grad, tamo bi trebao biti, a ja želim vratiti grad ljudima i to je jedna moja osobna priča. Kad hodam gradom, vidim koji je pajdo dobio slastičarnu, koji je dobio kiosk, to je količina informacija koje sam skupio u tri godine da jednostavno morate puknuti – rekao je Dario Juričan danas kod Stankovišća. Njegova trenutna misija – pomoći u uklanjanju Bandića, zato je i snimio dokumentarac Kumek.


Slične vijesti

26.01.2020. (16:30)

Sretna obljetnica

Aleksandar Stanković: Moraš imati dosta veliku dozu egzibicionizma da bi ljude 20 godina maltretirao svojom pojavom

U povodu 20. obljetnice emisije Nedjeljom u dva, voditelj Aleksandar Stanković dao je intervju Večernjem listu, u kojem priznaje da je za njegov posao potrebna velika doza egzibicionizma. “Uživo raditi takve emisije, to je stres. Znalo mi se događati da mi se nakon emisije, za ručkom, ruka toliko trese da ne mogu žlicu s juhom prinijeti ustima”, rekao je. U emisiji je prikazivao isječke iz ‘backstage’ priča, koje gledatelji dosad nisu imali prilike vidjeti.

21.10.2019. (20:00)

Muškarci su pali s Marsa, a žene na tjeme

Duhaček i Rudan o duelu Stankovića i Veljače

Stanković je u samo nekoliko minuta uspio biti i patronizirajući i pretjerano samouvjeren i netočan i pojednostavljivati. Veljača je izvrsno primijetila da se u hrvatskom društvu traži od žrtve seksualnog nasilje da bude “idealna žrtva”, ali Stanković nije bio zainteresiran nešto naučiti, nego je ostao fiksiran na to zašto se Salma Hayek 2002. nije ponašala onako kako Stanković u 2019. misli da se trebala ponašati – piše Gordan Duhaček na Indexu. Jučerašnji Nedjeljom u 2.

O istoj temi piše i Vedrana Rudan u blog postu pod naslovom Je li Stanković bijeli, heteroseksualni, moćni muškarac.
I sam Stanković se javio na Facebooku svoje emisije, jer se njemu i obitelji prijeti.

14.01.2018. (23:33)

Stop hejterima

Nu2: Stanković održao govor o prijetnjama u medijima

Prije nego je postao zastupnik, Vlaho Orepić bio je instruktor fitnessa, doznali smo u današnjoj emisiji Nu2, a toj se aktivnosti želi vratiti jer priznaje da je dobio na kilaži otkako je u politici. Govorio je i o izlasku iz Mosta te pravima branitelja, za koja smatra da su prevelika. “Ne mogu jesti šniclu, a da građanin koji za tu šniclu radi – nema ni za toć”, kazao je Orepić. Čitavu emisiju pogledajte ovdje, a posebno kraj, koji je Aleksandar Stanković iskoristio kako bi javnosti odaslao poruku protiv širenja mržnje na internetu. “Nije normalno da na psovanje i prijetnje smrću na društvenim mrežama i u javnom prostoru nitko ne odgovara. Ljudi su se oduvek mrzili i mrzit će se, ali to ne smije imati javnu potvrdu – jer se mržnja na taj način potiče i proširuje… zabranite sve komentare ispod tekstova na mjesec dana. Ako se ponovi, kaznite nakladnika sa 100 tisuća kuna, neće se ponavljati”, poručio je Stanković, piše HRT.

23.11.2017. (11:55)

Nastoje ga ukloniti s ekrana

HRT se ogradio od Stankovića

Vodstvo HRT-a ogradilo se od jednog od svojih poznatijih lica, Aleksandra Stankovića, i to zbog – postavljanja pitanja gostu u emisiji. Voditelj Nu2, u emisiji održanoj dan nakon 26. obljetnice pada Vukovara, ugostio je Predraga Mišića Peđu, ratnog veterana predstavljenog kao ‘Srbina koji je branio Vukovar’. Gosta je, između ostalog, upitao ‘što mu smeta u sadržaju građanski rat’. Mišić je pojasnio da ne smatra da je riječ o građanskom ratu, na što je Stanković naglasio da je i brat njegovog sugovornika bio građanin Hrvatske, iako su se borili na suprotnim stranama. Mišić je inzistirao na tome da se radilo o izdajnicima domovine, a ne o građanima, prenose Novosti. Zašto se HTV sad ograđuje, a kad njihovi komentatori vrijeđaju šute?, pita se Zrinka Pavlić za T-portal. Postupak je osudio i HND.

18.06.2017. (17:56)

Samostalni obrt

Stanković: Tko vam je kriv što vjerujete da je nogometašima reprezentacija svetinja!

“Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja vam je pomogla zaraditi desetke milijune eura?… Pitat ćete se što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja. Pa, tko vam je kriv što u to vjerujete” – rekao je Aleksandar Stanković danas na kraju Nedjeljom u 2 pa raširio ruke i spomenuo navijača londonskog trećeligaša koji se suprotstavio teroristima. Inače, u emisiji mu je gostovao bivši igrač i komentator Joško Jeličić koji je, među ostalim, rekao: “Kad smo mi vidjeli da su institucije države zaštitile slabije i poštene. Zapravo, one nam šalju poruku da se ne isplati biti uzoran građanin”. Ovdje snimka emisije.

05.06.2017. (11:35)

Mate Rimac popljuvao Aleksandra Stankovića zbog loših pitanja u ‘Nedjeljom u 2’ sa slovenskim poduzetnikom Igorom Akrapovičem, voditelj mu htio vratiti istom mjerom, ali se pomirili – tako što je Rimac pristao gostovati u ‘Nu2’

14.11.2016. (08:18)

Zrinka Pavlić o jučerašnjem Nedjeljom u 2: Pernar je ispao neozbiljan i nezreo sugovornik, Stanković pokazao da nije baš vješt u kontroliranju sugovornika

09.10.2016. (15:26)

Šuti i moli

Petir: Svatko se može moliti gdje hoće, živimo u demokraciji

Europarlamentarka i članica HSS-a Marijana Petir, gostujući u Nedjeljom u dva, izjavila je kako joj fotelja nije važna. “Bitno mi je spasiti HSS. Krešo Beljak stranku je podredio svojim interesima – dolazi do svojih ciljeva ne birajući sredstva”, izjavila je Petir i dodala da Beljak u mladosti “nije samo provaljivao u automobile. Ima još i nešto gore”. Veći dio emisije bio je posvećen pitanjima vezanima uz odnos Marijane Petir prema Crkvi i vjeri. Aleksandar Stanković je inzistirao na tome da bi institucije države trebale zabraniti moliteljima da, kako je rekao, smetaju pacijentima koji dolaze u bolnice. Petir se s tim nikako nije složila. U nekoliko navrata istaknula je kako molitelji nikome ne smetaju, nikome se ne obraćaju. “Svatko se može moliti gdje hoće, živimo u demokraciji”, rekla je Petir. (snimka emisije). HRT

08.05.2016. (21:23)

Teatar apsurda

Kurspahić u Nu2: Oni se tuku za MUP, ne zanima njih kultura

Gost emisije Nedjeljom u dva bio je glumac i redatelj Miran Kurspahić. Na početku emisije govorio je o svojoj najnovijoj predstavi Pad u kojoj se bavi ratnim Vukovarom, a govorio je i o politici. “Mi se sada bavimo jednom apstrakcijom u Ministarstvu kulture koje nikog ne zanima, ono oko čega se tuku je MUP. Represivni aparat je njima bit svega”, rekao je Kurspahić i dodao da veće stranke nemaju pravi ekonomski program, pa se onda stvari logično svode na crvene i crne.