Avion od papira šverca se u tramvaju - Monitor.hr
12.03.2018. (17:46)

Čista slučajnost

Avion od papira šverca se u tramvaju

Zabavan video prikazuje kako je jedan papirnati avion sasvim slučajno odmor od svog kratkog leta našao na vrhu tramvaja.


Slične vijesti

12.09.2021. (18:00)

Unosan biznis

Milijunaši digitalne ere: Ovi gejmeri žare i pale YouTubeom, a videoigre su samo dio njihovog imperija

Videi o “gejmanju”, odnosno o igranju videoigrica danas su jedni od najpopularnijih videa na Youtube-u. Pojedini vlasnici takvih kanala osim što žive od toga, bave se svime od glazbe do proizvodnje kave, a članak o njima donosi Tportal. Vjerojatno svima najpoznatiji PewDiePie je Šveđanin koji je stekao slavu igrajući i komentirajući igre svih žanrova i oblika, a poznat je i po smislu za humor. VanossGaming Kanađin je koji komentira videoigre, a osim toga bavi se glazbom i DJ-iranjem. Markiplier pozornost je privukao strašću za hororske videoigre, a uz to se bavi prodajom odjeće. Jacksepticeye je Irac koji svoje prohode kroz videoigre začini humorom, a prodaje i svoj brend kave.

24.06.2021. (15:30)

Married white female

YouTube fenomen – žene objavljuju video uratke sebe kako čiste svoje domove

Kratkometražni dokumentarac Čistimo zajedno (Clean With Me (After Dark)) redateljice Gabrielle Stemmer istražuje fenomen na YouTubeu – vlogove pod naslovom Let’s Clean Together, čije autorice objavljuju video uratke sebe kako čiste svoje domove. Zajednička nit žena koje čiste zajedno je da im nedostaje prijateljstvo, posebice podrška drugih žena, odnosno osoba sa sličnim životnim iskustvima, piše Vox Feminae. Fenomen nije zaobišao ni Hrvatsku i regiju: Jesensko čišćenje, Generalno čišćenje cijele kuće, Moje svakodnevno čišćenje kuće, Čisti sa mnom, generalno proljetno čišćenje.

30.03.2021. (10:54)

Traženi talijanski mafijaš otkriven u Dominikanskoj Republici – odale ga kuharske emisije koje je objavljivao na YouTubeu

31.01.2021. (20:30)

YouŠkare

YouTube će omogućiti rezanje tuđih videa

YouTube je ovaj tjedna pustio probni rad novu funkciju – YouTube Clips, koja omogućuje izrezivanje dijela videa i dijeljenje putem društvenih mreža. Jednom kada opcija Clips u potpunosti zaživi, ispod svakog videa koji će je podržavati pojavit će se malena ikona škara. Pritiskom na nju dobit će se mogućnost označiti isječak koji se želi, u trajanju od 5 do 60 sekundi, dati mu naziv, te ga sačuvati kao vlastiti “clip”. CNet