Dario Juričan: Oni nas otvoreno i javno guze - Monitor.hr
24.11.2019. (19:30)

Kandidat koji nudi više

Dario Juričan: Oni nas otvoreno i javno guze

“Kolinda je USKOK-ovoj mušteriji Milanu Bandiću pjevala za rođendan. Oni nas otvoreno i javno guze! Dođite mi dati potpis – ja ću nastaviti njihov put!” napisao je Juričan na svojoj Facebook stranici Želim biti Milan Bandić predsjednik RH. Osim što je pjevala Bandiću, Kolinda se na njegovom rođendanu ulizivala Hercegovcima.


Slične vijesti

Prekjučer (14:30)

Ne može to svatko

Juričan zbog šatora dobio kaznu od 700 kuna

“Kao osobe koje će posvjedočiti o starom hrvatskom običaju postavljanja šatora ja sudu predlažem kao svjedoke uvažene organizatore i eminentne posjetitelje tog šatora u Savskoj 66: Josipa Klemma, Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i Milana Bandića”, napisao je Dario Juričan u prigovoru prekršajnom sudu.

Četvrtak (15:15)

Doktorirao Bandića

Dario Juričan u RTL direktu: Bandić će dobiti tri godine. U film ću staviti i Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor

Ja sam sada čuo njegove odvjetnike. Ovi divni odvjetnici brane samo nevine ljude. Meni je jasno da je i Bandić nevin. U svim tim procesima dokazni materijali su dosta jaki. Ima tu hrpe svega. Da nema tog procesa, ne bismo nikad saznali da ima tri tajna stana. Moja procjena je da neće dobiti više od pet godina zatvora. Čini mi se da bi mogao dobiti oko tri godine. To će dosta dugo trajati, ali materijalni dokazi su dosta jaki. S filmom o Bandiću se ne žurim. Želim u njega staviti i Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor. Čekam parlamentarne izbore pa da vidim kako će završiti on, kralj političkog nečinjenja. Radi antikorupcijsku koaliciju, a prijatelj mu ima kućicu na Adventu i taj frendač je politički tajnik stranke Milana Bandića – rekao je Dario Juričan jučer u RTL direktu (video 7:45).

10.01. (10:30)

Dario Juričan Corruption News Bulletin

Juričan napisao i Davoru Bernardiću ljubavno pismo: Bero, nešto ne razumijem

Već godinama pratim tvoj promišljeni rad, tvoje majstorije. Bero, ja ću odmah o Adventu. Ne da mi mira. Obojica znamo da je tvoj dobri prijatelj Dalibor Bastalec, onaj kojem dolaziš na godišnjice DVD-a Blaškovec i kojem, zajedno s Milanom Bandićem, uveličavaš rođendane, imao upravo na glavnom zagrebačkom trgu u vrijeme Adventa jednu lijepu kućicu. Nije naravno ta kućica bila na Daliborovo ime, već na ime njegove sestre, ali ti dobro znaš kako to ide, Bero, jer si već godinama okružen ljudima iz takvog miljea, još otkako ti je Milan bio mentor u SDP-u… Ti si predsjednik SDP-a, a tvoj dobri prijatelj Dalibor Bastalec je glavni tajnik stranke Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti. Istog onog Bandića koji vam ne želi dati izvješće o Adventu, a izabrani predsjednik Milanović označava ga kao žarište korupcije… Facebook

09.01. (14:30)

Darijev holding

Juričan prespavao u šatoru pred Holdingom, najavio da će preimenovati Bundek u – “Bandek”

Redatelj Dario Juričan (a bogme i aktivista i performator) prespavao je noćas u šatoru ispred Zagrebačkog holdinga, gdje ga je posjetila i policija, ali ne i Milanović, kojem se nadao. Jučer je ondje dijelio janjetinu zato, kako je rekao za N1, “da omastimo brk. Imamo metaforičku razinu i stvarnu razinu. Na metaforičkoj smo omastili brk sa janjetinom, a na onoj drugoj htjeli smo omastiti sa Zagrebačkim holdingom”.

Hvala svima koji su došli podržati desant na Holding!Ujutro se uprizorio i djelatnik Holdinga i iskusni kolega Mirko…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić predsjednik RH am Mittwoch, 8. Januar 2020

08.01. (20:53)

Mič' se Bandiću!

Juričan se utaborio sa šatorom ispred Holdinga, dijeli janjetinu i ne miče se dok mu ga ne predaju

Programom koji traje do četvrtka ujutro, predviđeno je ‘maštenje ruku janjetinom, potkupljivanje medija, konzultacije u kombiju o tome kako maznut lovu na Adventu kao i zapošljavanje u Knjižnicama, Čistoći i Gradskim grobljima’ »Ja sam mala sitna duša, kriminalac, ovo preko su fini ljudi«, izjavio je novinarima Juričan koji je u šator u sklopu akcije »100% ZA HRVATSKU & 366% ZA HOLDING!« pozvao građane na janjetinu. Novi list (Hina)

03.01. (14:30)

Pukotine u iskrenim koruptivnim namjerama

Dario Juričan podnio Trgovačkom sudu zahtjev da ga se kao vjerovnika imenuje Likvidatorom Grada Zagreba

U zahtjevu Juričan kaže: Prema Zakonu o trgovačkim društvima, članku 114. Sud može imenovati likvidatora koji nije član društva, a to može biti i fizička osoba vjerovnik tog društva. Kao likvidator, Grad Zagreb bih zbog ogromne količine smeća nagomilanog od 2000. likvidirao, a administraciju i ostale javne servise Zagreba pripojio bih najbližem ozbiljnijem gradu – Bjelovaru. Dugovi koje Zagrebački holding ima prema meni bili bi time anulirani.

(Zaboga, Zagreb pripojiti nekorumpiranom Bjelovaru! Kome smo to dali glas!)