Dario Juričan: Oni nas otvoreno i javno guze - Monitor.hr
24.11.2019. (19:30)

Kandidat koji nudi više

Dario Juričan: Oni nas otvoreno i javno guze

“Kolinda je USKOK-ovoj mušteriji Milanu Bandiću pjevala za rođendan. Oni nas otvoreno i javno guze! Dođite mi dati potpis – ja ću nastaviti njihov put!” napisao je Juričan na svojoj Facebook stranici Želim biti Milan Bandić predsjednik RH. Osim što je pjevala Bandiću, Kolinda se na njegovom rođendanu ulizivala Hercegovcima.


Slične vijesti

14.03. (09:30)

Možda krokodilske cipele!?

Juričan: Ljubavno pismo Bandićevom arhitektu – što ti je bilo u glavi kad si mu složio radni stol od krokodilske kože?

Što ti je bilo u glavi kad si Bandiću u Bužanovoj složio Fendi radni stol od krokodilske kože? Jel taj genije iz Pogane Vlake ikada zaista i sjeo za taj stol? Sjeo i nešto, ali ono zbilja, radio za stolom od krokodilske kože? Je li ga itko može zamisliti za tim stolom? Ali ti si ga, Ante, vizionarski vidio.

12.03. (20:30)

Darijevi strijelci

Juričan: Bernardić je jedan neprepoznati genije, ja ću mu pomoći da bude premijer i gradonačelnik

Dario Juričan dat će veliku podršku Davoru Bernardiću da bude i premijer i gradonačelnik – “želim mu pomoći da njegova genijalnost još više dolazi do izražaja“, kaže Juričan. Bandića želi poslati u zasluženu mirovinu, kao što mu želi jedan trg u Zagrebu te da se Bundek zove prema njemu (Milanek?, Bandićek!?!). Ispričao se što nije znao da Bandić ima kuhinju od 50 000 eura. RTL

11.03. (12:30)

Dođi po bistu i prošetaj

Juričan Bernardiću: Jazavče, napokon je došao tvoj trenutak

Ti mažnjavaš, i ja to cijenim, samo se tako i može postati premijer u ovoj zemlji! Još kako si majstorski uzeo onu masnu stipendiju prije toga od Cotruglija, mislim da zajedno možemo u koruptivnu parlamentarnu koaliciju: ti jazavče, rezač etiketa i ja. Čekam da od mene preuzmeš bistu Milana Bandića i odneseš ju predsjedniku Milanoviću, piše Dario Juričan na Facebooku.

13.02. (13:30)

Kako je Ivo profitir'o

Juričan o Sanaderovom svjedočenju gdje je zaradio novce: Evo fotografija kao dokaz

“Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura. Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odjelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress. Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress. Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.”

11.02. (13:30)

Ministar žetoniranja

Juričan: Plenkoviću, ti si Bandićev potrčko, a ministar Malenica je tvoj

Redatelj i aktivista Dario Juričan u svojoj novoj objavi na Facebooku prozvao je ministra uprave Ivana Malenicu jer ignorira presudu Upravnog suda prema kojoj je Juričanu priznato pravo na ime Milan Bandić, a napisao je, ministar, doktorat na istu tu temu – “Izvršenje upravno-sudskih odluka u hrvatskom poredbenom pravu”.