Dario Juričan sprema novi projekt, novi Gazda je Kutle - Monitor.hr
17.11.2017. (09:51)

Ima još Gazda

Dario Juričan sprema novi projekt, novi Gazda je Kutle

Nakon dokumentarnog filma Gazda Dario Juričan sprema novi film. Gazda: početak je film o udruženom poduhvatu u devedesetima koji je doveo do sloma privrede, osiromašenja stanovništva i nepovjerenja u pravosuđe. Kao kičma filma pojavljuje se priča o Miroslavu Kutli, najvećem tajkunu devedesetih. U intervjuu za Novosti Juričan govori o projektu, te o poveznici s Todorićem.


Slične vijesti

Danas (14:15)

Doktorirao Bandića

Dario Juričan u RTL direktu: Bandić će dobiti tri godine. U film ću staviti i Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor

Ja sam sada čuo njegove odvjetnike. Ovi divni odvjetnici brane samo nevine ljude. Meni je jasno da je i Bandić nevin. U svim tim procesima dokazni materijali su dosta jaki. Ima tu hrpe svega. Da nema tog procesa, ne bismo nikad saznali da ima tri tajna stana. Moja procjena je da neće dobiti više od pet godina zatvora. Čini mi se da bi mogao dobiti oko tri godine. To će dosta dugo trajati, ali materijalni dokazi su dosta jaki. S filmom o Bandiću se ne žurim. Želim u njega staviti i Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor. Čekam parlamentarne izbore pa da vidim kako će završiti on, kralj političkog nečinjenja. Radi antikorupcijsku koaliciju, a prijatelj mu ima kućicu na Adventu i taj frendač je politički tajnik stranke Milana Bandića – rekao je Dario Juričan jučer u RTL direktu (video 7:45).

Windows 7 su završili svoj životni ciklus, a ja ih još uvijek koristim. Što mi je činiti?

Kada su Windows 7 izašli u listopadu 2009. Microsoft je obećao 10 godina podrške. Od 14. siječnja Microsoft više ne podržava Windows 7. Prema podacima s Netmarketshareu, Windows 7 operativni sustav i dalje se vrti čak 26 posto svih računala za koje ubuduće neće biti novih sigurnosnih nadogradnji i biti će sve izloženija novim virusima i sigurnosnim napadima. Windows 10 možete kupiti izravno od Microsofta po cijeni od 139 USD, cijena Windows 10 Pro kreće od 199,99 USD. No, ako koristite kupon za popust NYOFF35 na Keysworlds.com cijena je samo 9,09 €! Pogledajte koje se još lude prilike nude...

10.01. (10:30)

Dario Juričan Corruption News Bulletin

Juričan napisao i Davoru Bernardiću ljubavno pismo: Bero, nešto ne razumijem

Već godinama pratim tvoj promišljeni rad, tvoje majstorije. Bero, ja ću odmah o Adventu. Ne da mi mira. Obojica znamo da je tvoj dobri prijatelj Dalibor Bastalec, onaj kojem dolaziš na godišnjice DVD-a Blaškovec i kojem, zajedno s Milanom Bandićem, uveličavaš rođendane, imao upravo na glavnom zagrebačkom trgu u vrijeme Adventa jednu lijepu kućicu. Nije naravno ta kućica bila na Daliborovo ime, već na ime njegove sestre, ali ti dobro znaš kako to ide, Bero, jer si već godinama okružen ljudima iz takvog miljea, još otkako ti je Milan bio mentor u SDP-u… Ti si predsjednik SDP-a, a tvoj dobri prijatelj Dalibor Bastalec je glavni tajnik stranke Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti. Istog onog Bandića koji vam ne želi dati izvješće o Adventu, a izabrani predsjednik Milanović označava ga kao žarište korupcije… Facebook

09.01. (14:30)

Darijev holding

Juričan prespavao u šatoru pred Holdingom, najavio da će preimenovati Bundek u – “Bandek”

Redatelj Dario Juričan (a bogme i aktivista i performator) prespavao je noćas u šatoru ispred Zagrebačkog holdinga, gdje ga je posjetila i policija, ali ne i Milanović, kojem se nadao. Jučer je ondje dijelio janjetinu zato, kako je rekao za N1, “da omastimo brk. Imamo metaforičku razinu i stvarnu razinu. Na metaforičkoj smo omastili brk sa janjetinom, a na onoj drugoj htjeli smo omastiti sa Zagrebačkim holdingom”.

Hvala svima koji su došli podržati desant na Holding!Ujutro se uprizorio i djelatnik Holdinga i iskusni kolega Mirko…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić predsjednik RH am Mittwoch, 8. Januar 2020

08.01. (20:53)

Mič' se Bandiću!

Juričan se utaborio sa šatorom ispred Holdinga, dijeli janjetinu i ne miče se dok mu ga ne predaju

Programom koji traje do četvrtka ujutro, predviđeno je ‘maštenje ruku janjetinom, potkupljivanje medija, konzultacije u kombiju o tome kako maznut lovu na Adventu kao i zapošljavanje u Knjižnicama, Čistoći i Gradskim grobljima’ »Ja sam mala sitna duša, kriminalac, ovo preko su fini ljudi«, izjavio je novinarima Juričan koji je u šator u sklopu akcije »100% ZA HRVATSKU & 366% ZA HOLDING!« pozvao građane na janjetinu. Novi list (Hina)

03.01. (14:30)

Pukotine u iskrenim koruptivnim namjerama

Dario Juričan podnio Trgovačkom sudu zahtjev da ga se kao vjerovnika imenuje Likvidatorom Grada Zagreba

U zahtjevu Juričan kaže: Prema Zakonu o trgovačkim društvima, članku 114. Sud može imenovati likvidatora koji nije član društva, a to može biti i fizička osoba vjerovnik tog društva. Kao likvidator, Grad Zagreb bih zbog ogromne količine smeća nagomilanog od 2000. likvidirao, a administraciju i ostale javne servise Zagreba pripojio bih najbližem ozbiljnijem gradu – Bjelovaru. Dugovi koje Zagrebački holding ima prema meni bili bi time anulirani.

(Zaboga, Zagreb pripojiti nekorumpiranom Bjelovaru! Kome smo to dali glas!)

30.12.2019. (22:30)

Mudro govoriti, a ne glupo šutjeti

Rašeta: Juričan iznio dijagnozu koju je trebao izreći Milanović

Boris Rašeta odlično je sumirao Juričanov projekt i točno prozvao Milanovića: “Juričan je iznio dijagnozu bolesti na smrt, od koje boluje ovo društvo, a koju je trebao izreći Zoran Milanović. Ono što bi trebalo biti esencijom opozicijske politike razumne srednje struje postalo je u našoj sredini pukim anarhoegzibicionizmom… U prostor iz kojeg se povlače milanovići i bernardići upadaju pernarikolakušići i slični koje gura HDZ kako bi kapacitet protesta uvijek bio pod kontrolom”.

27.12.2019. (10:30)

Kum 4

Udruženi adventski poduhvat – prvi isječak iz filma ‘Kumek’ o Bandiću

Redatelj Dario Juričan objavio je prvi isječak iz svog filma ‘Kumek’ o zagrebačkom gradonačelniku Bandiću, snimljen na manifestaciji Ljeto na Zrinjevcu, a na kojem su prikazani ključni ljudi iz afere advenske kućice. Pored Bandića je Denis Mohenski, “kralj” zagrebačkog Adventa s najvećim brojem kućica, zatim Zdravko Krajina, Bandićev vozač koji iznajmljuje kućice na Jelačićevom trgu, inače prijatelj Mohenskog, zatim Anita i Darko Tuček, ključni svjedoci u aferi Bundekfest, te Robert Ljutić neformalni tjelohranitelj Milana Bandića.