Dario Juričan sprema novi projekt, novi Gazda je Kutle - Monitor.hr
17.11.2017. (09:51)

Ima još Gazda

Dario Juričan sprema novi projekt, novi Gazda je Kutle

Nakon dokumentarnog filma Gazda Dario Juričan sprema novi film. Gazda: početak je film o udruženom poduhvatu u devedesetima koji je doveo do sloma privrede, osiromašenja stanovništva i nepovjerenja u pravosuđe. Kao kičma filma pojavljuje se priča o Miroslavu Kutli, najvećem tajkunu devedesetih. U intervjuu za Novosti Juričan govori o projektu, te o poveznici s Todorićem.


Slične vijesti

Prekjučer (09:30)

I kako da ne glasaš za njega

Dario Juričan promijenio nazive ulica i trgova

“Zaslužnici su napokon dobili svoje mjesto. To je počast svima, i Guciću i Kutli i Mamiću i Todoriću. Hrvatska država ih je zanemarivala i ja sam im napokon dao ploču koja ih ide” – rekao je Juričan postavljajući ploču “Trg hrvatskih tajkuna” umjesto Trg hrvatskih velikana. Preimenovao je i Ulicu kralja Zvonimira u “Ulicu dr. Ive Sanadera“, Trg žrtava fašizma u “Trg žrtava Uskoka“. “Kao što sam najavio u svom programu, ukinut ću Uskok koji će postati PR odjel”, rekao je Juričan ustvrdivši kako je krajnje vrijeme da Uskok prestane proganjati “najbolje hrvatske poduzetnike, koji moraju ići u BiH tražiti rezervnu domovinu”.

Srijeda (15:30)

Od WC-a do tunela

Juričan osnovao tvrtku “Milan Bandić usluge protuusluge”

Redatelj Dario Juričan, koji se na predsjedničkim izborima natječe pod motom “Korupcija svima, a ne samo njima”, osnovao je tvrtku Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o. “U ovim teškim trenucima za hrvatsku ekonomiju, kada su naši najbolji muževi poput Miroslava Kutle i Zdravka Mamića na službenom putu u Bosni i Hercegovini, odlučio sam stvar preuzeti u svoje ruke i biti svjetionik hrvatskog poduzetništva”, kaže Juričan.

Božična rasprodaja softverskih ključeva za Windows 10 i Office već od 9 eura!

Sad il' nikad. Iskoristite prigodne božićne popuste da biste izuzetno jeftino nabavili legalne Windows 10 i drugi Microsoftov softver. Tvrtka Keysworlds nudi vam na ionako niske cijene još dodatni popust od 35 posto pomoću promotivnog kupona ("CMOFF35") tako da Windows 10 Professional košta 9,09 €, Windows 10 Prof. + Office 201625,34 €, Office 36514,29 €. U ponudi je preko 20 naslova. Kupnjom (kartica ili Paypal) odmah dobivate aktivacijski ključ za softver na vaš email. Opširnije

03.12. (15:30)

Reprezentacija!

Dovoljno potpisa skupili – Juričan, Grabar-Kitarović, Milanović, Dalija Orešković…

Do jučer poslijepodne kojima dokazuju da su prikupili više od 10.000 potpisa skupili su SDP-ov Zoran Milanović, nezavisni Mislav Kolakušić, kandidat Hrvatske stranke svih kajkavaca, čakavaca i štokavaca Nedjeljko Babić, nestranački kandidat s podrškom HSLS-a Dejan Kovač i nezavisni Anto Đapić. Za danas su taj posao ostavili HDZ-ova Kolinda Grabar-Kitarović, Miroslav Škoro, bivša predsjednica povjerenstva o sukobu interesa Dalija Orešković, redatelj Dario Juričan i kandidatkinja Radničke stranke Katarina Peović. Jutarnji

30.11. (12:30)

Vidite ovu lijepu fasadu? E, tu je jedan kum izvukao (umetni iznos) kuna

Milan ‘Dario Juričan’ Bandić vodi u koruptošetnju Zagrebom

Predsjednički kandidat Milan Bandić danas, sutra i u ponedjeljak vodi koruptošetnju Zagrebom koja je “edukativnog karaktera i uključuje upoznavanje sa svima nam milom korupcijom, brzim i lakim bogaćenje te izbjegavanjem kaznenog progona, ako vas se nedajbože! uhvate”. Kreće od sata na Jelačićevom trgu danas u 16 i 18 sati, sutra u 16, 18 i 20, i u ponedjeljak u 16, 18 i 20 sati; traje jedan sat. Što se ove teme tiče, USKOK je formirao spis o namještanju unosnih poslova s kućicama u središtu Zagreba, ali ne samo oko Adventa, nego istražitelje također zanima i davanje kućica na Trgu bana Jelačića tvrtki Zdravka Krajine, dugogodišnjeg vozača Milana Bandića, te tvrtki povezanoj s Ratimirom Jurekovićem, savjetnikom u Uredu za poljoprivredu. Juričan je objavio i da je gradonačelnik Bandić Tomislavu Madžaru, savjetniku predsjednice RH za sport, i njegovoj tvrtki Vaš pregled gradski prostor na lokaciji Savska cesta 28 u Zagrebu iznajmio po cijeni od svega 2,2 eura/m2.

27.11. (12:00)

Moj predsjednik!

Čovjek koji želi biti Milan Bandić: Moje biračko tijelo su mala korumpirana smeća

Bio je Milan Bandić, pa nije, pa sad možda opet je: Ono najbitnije što želim pokazati svima je da mali korumpirani čovjek može uspjeti u ovom društvu… Onako kako smo radili Agrokor i Todorića i Kutlu, tako smo radili i Milana Bandića (iz Bužanove). N1 (Nikad nećemo zaboraviti da je Dario Juričan prvi čovjek koji se usudio dirnuti u tada apsolutno nedodirljivog Todorića sjajnim filmom Gazda.)

21.11. (12:30)

Driving Mr. Milan

Juričan: Bandić mi želi naplatiti 22.800 kuna za štandove, vozač dobio cijeli Trg za 10.500 kuna

Redatelj Dario Juričan kao predsjednički je kandidat Gradu Zagrebu poslao zahtjev za 17 lokacija za skupljanje potpisa za predsjedničke izbore. Kaže da Zagreb od njega traži 22.800 kuna samo za lokacije štandova i podsjeća da je Bandićev vozač dobio cijeli Jelačićev trg s 51 kućicom) za 10.500 kuna na rok od 2 tjedna.

MILAN BANDIĆ MI ŽELI NAPLATITI 22.800KN ZA LOKACIJE ŠTANDOVA.. VOZAČ DOBIO CIJELI TRG ZA 10.500KN :)Poslao sam Zahtjev…

Objavljuje Želim biti Milan Bandić predsjednik RHSrijeda, 20. studenoga 2019.