Dario Juričan sprema novi projekt, novi Gazda je Kutle - Monitor.hr
17.11.2017. (09:51)

Ima još Gazda

Dario Juričan sprema novi projekt, novi Gazda je Kutle

Nakon dokumentarnog filma Gazda Dario Juričan sprema novi film. Gazda: početak je film o udruženom poduhvatu u devedesetima koji je doveo do sloma privrede, osiromašenja stanovništva i nepovjerenja u pravosuđe. Kao kičma filma pojavljuje se priča o Miroslavu Kutli, najvećem tajkunu devedesetih. U intervjuu za Novosti Juričan govori o projektu, te o poveznici s Todorićem.


Slične vijesti

13.02. (13:30)

Kako je Ivo profitir'o

Juričan o Sanaderovom svjedočenju gdje je zaradio novce: Evo fotografija kao dokaz

“Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura. Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odjelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući, jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress. Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress. Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.”

11.02. (13:30)

Ministar žetoniranja

Juričan: Plenkoviću, ti si Bandićev potrčko, a ministar Malenica je tvoj

Redatelj i aktivista Dario Juričan u svojoj novoj objavi na Facebooku prozvao je ministra uprave Ivana Malenicu jer ignorira presudu Upravnog suda prema kojoj je Juričanu priznato pravo na ime Milan Bandić, a napisao je, ministar, doktorat na istu tu temu – “Izvršenje upravno-sudskih odluka u hrvatskom poredbenom pravu”.

09.02. (20:30)

Pečemo kokice

Dario Juričan: Moja nova meta je Crkva

U rijetko ozbiljnom razgovoru za Jutarnji list, redatelj i politički aktivist Dario Juričan najavio je da će film o Bandiću završiti nakon parlamentarnih izbora jer želi uključiti njegov zadnji ciklus prije lokalnih. Procjenjuje da Bandić neće pasti sve do izbora u svibnju 2021. Juričanov posljednji film iz ciklusa “Gazda” bit će film o Crkvi pod nazivom “Isus Krist naš svagdašnji”.

03.02. (16:00)

Što sad Bero? Akt o nenapadanju nije prošao

Juričan (raz)otkriva SDP-ovog “heroja” otpora Milanu Bandiću

Čovjek u Skupštini razvaljuje Bandića već 11 godina. Ne da mu disat. Vadi mu aferu za aferom. Predsjednik kluba zastupnika SDP-a u Skupštini grada Zagreba od 2009. do danas. A nikad čuli za njega! – piše dr. Juričan u novoj objavi. (Nije Bandić bitan, već oni koji ga podržavaju, oni su pravi neprijatelji, njih treba gađati.)

31.01. (14:30)

Dečko koji ne obećava i otežano kopča

Juričan objasnio Davoru Bernardiću koji je njegov interes u vezi kina Europe

Dario Juričan lijepo je odgovorio Davoru Bernardiću na njegovu jučerašnju tupost na N1 (YouTube, čak 25 minuta) u kojem je ovaj ustvrdio da Juričan “vjerojatno ima neki interes u kinu Europa”. Sitni kalkulantu i kukavice, politička dangubo, crve mali – kino Europa je najveće reprezentativno kino u centru Zagreba, ili ukratko Bero, znam da otežano kopčaš – stvar od javnog interesa… piše gradonačelnik svemira Dario Juričan budućem “premijeru RH” (koja prestrašna pomisao, brrr).

29.01. (19:00)

Masna pusa

Juričan: Rektore Boras, kad će moj doktorat? Ja nudim janjetinu!

U novoj urnebesnoj objavi, Dario Juričan poziva rektora zagrebačkog Sveučilišta Damira Borasa da mu uruči počasni doktorat. Kao razlog navodi činjenicu da je na predsjedničkim izborima dobio više glasova nego Bandić na izborima za EU parlament. Borasu zauzvrat nudi dvije kućice na Adventu kada ovaj ode u penziju, mjesto u HAZU i – janjetinu.