Dubinsko kemijsko čišćenje namještaja, L garniture ili trosjeda i dvosjeda uz čišćenje fotelje gratis od 168 kn - Monitor.hr
29.06.2021. (06:30)

Sponzorirana vijest

Dubinsko kemijsko čišćenje namještaja, L garniture ili trosjeda i dvosjeda uz čišćenje fotelje gratis od 168 kn

Očuvajte svoj namještaj uz dubinsko kemijsko čišćenje L garniture ili trosjeda i dvosjeda uz čišćenje fotelje gratis od 168 kn. Usluga dostupna u gradu Zagrebu, uz mogućnost dolaska uz naplatu u Zaprešić, Dugo Selo i Veliku Goricu (2 kn po kilometru ili s “L” na “U” garnituru na licu mjesta 20 kn), a uključuje dubinsko kemijsko čišćenje namještaja po izboru u izvedbi Obrta za čišćenje Ve Sna. Klikom na “kupi” birate dubinsko kemijsko čišćenje L garniture za 168 kn ili dubinsko kemijsko čišćenje trosjeda i dvosjeda uz fotelju gratis za 215 kn. Rok iskoristivosti je 5.8.2021., a termin je potrebno prethodno rezervirati. Opširnije na Ponudi dana.


Slične vijesti

Danas (16:30)

Sponzorirana vijest

NP Plitvička jezera sa uključenim prijevozom i ulaznicom u park za 199 kn

Ponuda uključuje: cjelodnevni izlet i ulaznicu za NP Plitvička jezera, prijevoz visokoturističkim autobusom, razgled prema programu s pratiteljem putovanja, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Darojković promet. Datum polaska: 5.3.2022. (subota). Polazak u 8 h iz Dugog Sela i unaprijed dogovorenih mjesta u Zagrebu Povratak isti dan u kasnim popodnevnim satima. Opširnije na Ponuda dana.

Jučer (09:30)

Sponzorirana vijest

Bogata i slasna roštilj plata za 2 osobe u restoranu Marinero Grill Prečko za 99 kn

Ponuda plate za 2 osobe uključuje: 4 ćevapa, 2 kotleta, 2 šiš ćevapa, 2 svinjska ražnjića, 1 pileća prsa sa žara punjena dimljenom vratinom i dvije vrste sira, 2 mesna uštipka, pommes frites, 1 lepinju i luk. Rok iskoristivosti: 13.3.2022. Vrijeme korištenja ponude: uto-pet 13-22h, sub, ned 17-21h. Restoran Marinero Grill nudi vam ukusnu hranu od svježih namirnica i odličnu atmosferu. Adresa: Bedricha Smetanine 2, Prečko, Zagreb. Redovna cijena 165 kn, u Ponudi dana samo 90 kn. Dobar tek!

Srijeda (16:00)

Brze i kratke

 • Izrael ukida covid-potvrde? “Nemaju zdravstvene logike, stvaraju paniku” (Index)
 • Izvješće upozorava da je zagađenje plastikom globalna prijetnja za koju je potreban hitan sporazum UN-a (Green)
 • WHO: Pandemija nije ni blizu kraja, mogući novi sojevi virusa (Tportal)
 • Obitelj odbjeglog tajkuna i obitelj Uskokovog optuženika Josipa Gucića bore se za vrijednu palaču u centru Zagreba (Telegram)
 • Tomašević: Uštedjet ćemo 400 milijuna kuna, predlažemo da se razvrgne stari sporazum za pročistač (Nacional)
 • Ponuda dana: Serološko testiranje na COVID-19 u Poliklinici LabPlus – bez najave i prethodne pripreme uz gotov nalaz isti dan po cijeni od 150 kn. Testiranje se vrši na adresi Prijepoljska 19b, pon-pet: 12-19h, sub: 8-12h
Srijeda (07:00)

Sponzorirana vijest

Ekspresni tečaj njemačkog jezika, 80 školskih sati – 1.990 kn

Ponuda uključuje premium express tečaj njemačkog jezika A1+A2 u školi ABC Strani jezici. Tečaj se održava online s profesoricom/profesorom i uživo s polaznicima i/ili u učionici Amruševa 10/Gundulićeva 12 u Zagrebu, ovisno o važećim epidemiološkim mjerama. Trajanje tečaja: 31.1. – 25.2.2022. Polaznik bira 1 termin od 3 ponuđena koji počinju u 9h, 13h i 17:45h. Po uspješno položenom ispitu izdaje se certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku. Redovna cijena je 3330 kn, u Ponudi dana cijena iznosi 1.990 kn.

Utorak (07:00)

Sponzorirana vijest

Servis klima uređaja za 149 kn

Klima se servisira kad nema gužve. Servis klima uređaja uključuje: čišćenje filtera, maske i ventilatora unutarnje jedinice, odmašćivanje isparivača unutarnje jedinice, dezinfekciju unutarnje jedinice, čišćenje odvoda kondenzata, kontrolu količine plina, kontrolu elektromehaničkih sklopova, čišćenje vanjske jedinice (ako je lako dostupna), provjeru rada i ispravnosti i ispuhivanje vanjske jedinice. Uključen je dolazak na kućnu adresu u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i Sisačko moslavačkoj županiji. Rok iskoristivosti: do 1.3.2022. Trajanje usluge: 30 minuta. Redovna cijena iznosi 250 kn, preko Ponude dana 149 kn.

Ponedjeljak (10:30)

Sponzorirana vijest

Ginekološki pregled uz papa test i ultrazvuk za 299 kn

Ponuda uključuje: ginekološki pregled, papa test i transvaginalnu sonografiju/2D ultrazvuk u Specijalističkoj ordinaciji za ginekologiju Tanjica Pavlek. Nalazi za pregled i ultrazvuk gotovi su odmah, a za papa test kroz 7-10 dana. Rok iskoristivosti: do 10.2.2022. Ponuda se može koristiti i za trudnički pregled do 10. tjedna trudnoće. Radno vrijeme: pon, uto, sri 9-12h, čet, pet 17-20h. Redovita cijena je 520 kn, preko Ponude dana 290 kn.

Nedjelja (04:42)

Sponzorirana vijest

Online edukacijski programi o kriptovalutama – naučite sve prednosti kriptovaluta te kako s njima trgovati – 400 kn

Online edukacijski programi o kriptovalutama - klikni

Kriptovalute nisu samo budućnost nego postaju i naša sadašnjost. Plaćanje njima je moguće na mnogim mjestima i to ima svojih prednosti. Ulazak u svijet kriptovaluta je riskantan, a kvalitetnom edukacijom zaštitit ćete vaš novac. Ponuda uključuje:

 • profesionalne edukacijske programe o kriptovalutama u organizaciji tvrtke Class Seventy Seven j.d.o.o.

Možete odabrati jedan od ovih paketa:

 • Start paket za 400 kn – odgovara na osnovna pitanja vezana uz kriptovalute
 • Smart paket za 600 kn – odgovara na glavna pitanja vezana uz kriptovalute
 • Expert paket za 900 kn odgovara na sva pitanja vezana uz kriptovalute

Edukacija se odvija tokom siječnja i veljače, a edukaciju je potrebno završiti do roka iskoristivosti 1.3.2022. Svi materijali uključeni su u cijenu te se primaju u elektroničkom obliku. Nakon položenog online ispita stječete svjedodžbu kao i kontakt broj konzultanta za daljnja ulaganja. Više na Ponuda dana

15.01. (04:37)

Sponzorirana vijest

Budimpešta autobusom: 1 noćenje u hotelu 4* s doručkom za 1 osobu – 540 kn

Ponuda uključuje:

 • 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu s 4 zvijezdice
 • prijevoz autobusom
 • lokalnog vodiča u Budimpešti
 • sve razglede prema programu s voditeljem putovanja, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Integral putovanja

Posjetit ćete tržnice i prošetati Vaci ulicom s mnoštvom trgovina. Razgledat ćete grad s lokalnim vodičem koji će vas provesti kroz poznate ulice, bazilike i tvrđave. Polasci: 12.2, 5.3, 26.3 (sve subote) iz Zagreba u 6:00, povratak u nedjelju večernjim satima. Opširnije na Ponuda dana

14.01. (07:00)

Sponzorirana vijest

Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 ili 550 namirnica od 299 kn

Test intolerancije na hranu će vam reći koje namirnice odgovaraju vašem organizmu, koje biste trebali isključiti, a koje jesti u umjerenim količinama kako bi vaš organizam postigao ravnotežu. Testiranje se vrši analizom uzorka korijena kose ili putem uzorka krvi iz prsta. Ukoliko odaberete analizu putem uzorka kose, potrebno ga je poslati poštom. Ponuda uključuje:

 • test intolerancije na gluten, laktozu, 450 ili 550 namirnica, začine, aditive (antioksidansi, emulgatori, umjetne boje, pojačivači okusa i zaslađivači) i konzervanse
 • test na teške metale i utjecaje okoline
 • gratis telefonsko savjetovanje s profesionalnim nutricionistom o rezultatima testiranja
 • gratis ilustrirana PDF knjižica o prehrani i zdravlju u Centru za biorezonancu i homeopatiju BioVal

Standardna cijena je 1.600 kn. Cijene preko Ponude dana: testiranje za 450 namirnica putem analize korijena kose za 299 kn, a iz krvi 339 kn; testiranje za 550 namirnica putem analize korijena kose 399 kn, a iz krvi 439 kn.