Pramenovi ili bojanje, šišanje, fen frizura i maska u poznatome Studiju Marcela u pola cijene - Monitor.hr
19.09.2016. (05:00)

Sponzorirana vijest

Pramenovi ili bojanje, šišanje, fen frizura i maska u poznatome Studiju Marcela u pola cijene

Poznati salon Studio Marcela u centru Zagreba nudi pramenove po izboru (ombre, bayalage ili klasične) ili bojanje uz šišanje, fen frizuru, preljev, njegujuću masku, masažu vlasišta i pranje za 250 kuna umjesto 512 kuna. Studio Marcela je jedini studio koji je sudjelovao na ovogodišnjem Missu, a njegov frizer majstor Josip Križnjak radio je i na projektima Larin Izbor, Zora Dubrovačka i Stella. Priuštite si zanimljive pramenove te izađite sretni i zadovoljni iz Studija Marcela. Ponuda dana…Slične vijesti

01.06.2015. (07:15)

Sponzorirana vijest

Osvježite zidove bojom s ukomponiranim eteričnim uljima

Naručite bojanje zidova i stropova poludisperzivnom bijelom bojom (50 m²) ili bilo koji drugi efekt uz 57% popusta te poseban poklon svakom kupcu u Syart-u. Za veće površine slobodno kupite više kupona, a za neki od zidova možete odabrati i izvedbu zidnih slika, murala, ili apstraktnih formi. Bojanje izvode profesionalni soboslikari, a zidne slike akademska umjetnica sa specijaliziranim zidnim slikarstvom i tehnologijom boja, višestruko nagrađivana Jadranka Pavše Mandić.

14.04.2015. (06:25)

Sponzorirana vijest

Proljeće je idealno vrijeme za osvježenje životnog prostora

Svaka prostorija izgleda ljepše s malo svježe boje, no većini nas ovaj posao zadaje veliku muku. Prepustite posao bojanja profesionalcima i usput uštedite uz Ponudu dana. Uslužni obrt Kovačević potrudit će se da vaš stan ili kuća postane dom, da odiše svježinom i da uvijek lijepo izgleda. Ponuda uključuje bojanje zidova i stropova bijelom bojom u dva nanosa do 50m2 za 399kn te zaštitu i prekrivanje namještaja. Ponuda vrijedi za Grad Zagreb i Makarsku rivijeru, a za druga mjesta uz nadoplatu.