Red časnih sestara od marihuane - Monitor.hr
13.07.2017. (15:21)

Sveta trava

Red časnih sestara od marihuane

Sisters of the Valley je ženska aktivistička grupa, red sestara koje se održavaju uzgojem marihuane i prodajom proizvoda od kanabisa. Ekipa s YouTube kanala Watch Cut Video uparili su ih sa glumicom Aubrey Plazom, koja glumi časnu sestru u novoj komediji The Little Hours, te zajedno puše i razgovaraju o svojoj misiji, o razlikama izmeđ ‘običnih’ sestara i sestara ‘od trave’ – video.


Slične vijesti

02.05.2017. (20:50)

Crkva vina

Čašne sestre: Organiziraju vinske mise, a vole i satiru

Prije par dana u skrovitoj vinskoj kapelici jedne zagrebačke vinoteke održao se zanimljiv obred. Predvodile su ga vinoklanjateljice iz reda Čašnih sestara. Sačinjavaju ga sestra Fermentacija, sestra Maceracija i sestra Drosophila. Sve tri otvoreno za T-Portal govore o svojoj strasti za vinom i načinu na koji je prenose, bez velikih filozofija, uz puno uživanja. “Mi nismo profesionalke, mi volimo vino i želimo o njemu pričati jednostavnim, veselim jezikom. Zašto ne i satirom”, kaže Nataša Dević alijas sestra Fermentacija.

07.01.2016. (23:24)

Ispovijest časne: Zavjete smo pisale krvlju, bičevale se svaku noć…

28.12.2015. (13:29)

Janje u vučjoj koži

Časne sestre prerušene u prostitutke protiv trgovine ljudima

Časne sestre organizacije Talitha Kum u akciji spašavanja žena spremne su na razne akcije: često se oblače kao prostitutke i tako odjevene na ulici pokušavaju se ubaciti u bordele. “Te časne sestre ne vjeruju nikome – ni vladama, ni korporacijama ni lokalnoj policiji, a u nekim slučajevima ne mogu vjerovati ni svećenicima”, kaže predsjednik organizacije. Osim toga sestre otkupljuju djecu prodanu u roblje, a udomljuju ih u posebnim domovima u Africi, na Filipinima, u Brazilu i Indiji. CroL