Snoopy i Charlie Brown oživjet će u najsuvremenijoj 3D tehnologiji - Monitor.hr
10.02.2015. (15:05)

Snoopy i Charlie Brown oživjet će u najsuvremenijoj 3D tehnologiji

Snoopy, Charlie Brown, Lucy, Linus i ostatak Peanuts družine ove će godine napokon debitirati na velikim platnima (oko Božića).

Slavne junake iz mašte Charlesa M. Schulza koji uveseljavaju brojne generacije još od 1950. godine u kinima ćemo gledati u najsuvremenijoj 3D tehnologiji najavili su Blue Sky Stu­dios i 20th Century Fox.

Snoopy, najdraži bigl na svijetu (i strastveni avija­tičar!), u dugometražnom crtiću Snoopy i Charlie Brown: Peanuts film krenut će u svoju najveću letačku pustolovinu, dok će njegov najbolji prijatelj Charlie Brown započeti sasvim drugačiju, no jednako zanimljivu avanturu.


Slične vijesti

16.12.2015. (09:15)

Recenzija "Peanuts The Movie": Preslatki crtić kojega će obožavati penzići

18.06.2015. (14:54)

Snoopy i Charlie Brown ove zime u kinima

Peanuts je popularni strip autora Charlesa M. Schulza, osmišljen davne 1950. godine od kada je preveden na čak 21 jezik, a popularnost je stekao u 75 zemalja diljem svijeta. Ono što je još popularnije i poznatije njegovi su glavni likovi, simpatični osmogodišnji Charlie Brown i njegov ljubimac, ne­ponovljivi pas Snoopy, koji su obilježili djetinjstvo brojnih generacija. Ve­selu Peanuts družinu čine još i Charlijeva sestra Sally Brown, Lucy, Linus van Pelt (najpoznatiji po svojoj plavoj dekici), ptičica Woodstock (Snoopyjev ljubimac koji najviše od svega voli spavati na njegovu nosu), Franklin te Peppermint Patty.

Ovu ćemo poznatu skupinu napokon moći gledati na velikim platnima i vra­titi se u djetinjstvo uz dugometražni crtić Snoopy i Charlie Brown: Peanuts film. Zanimljivost koja prati ovaj animirani hit, koji ćemo u ki­nima gledati u najsuvremenijoj 3D tehnologiji već ove zime, jest činjenica da ga produciraju upravo sin i unuk Charlesa Shulza – Craig i Bryan Schulz. Redatelj filma je Steve Martino (redatelj četvrtog nastavka crtića Ledeno doba: Zemlja se trese).

Film u kina stiže 10. prosinca 2015.

10.02.2015. (16:12)

Snoopy i Charlie Brown oživjet će u najsuvremenijoj 3D tehnologiji