Robert Knjaz ima novi serijal "Osjećaji" koji kreće 16. siječnja, nedjeljom - Monitor.hr
20.12.2021. (10:00)

Hrvatski velikan

Robert Knjaz ima novi serijal “Osjećaji” koji kreće 16. siječnja, nedjeljom

Serijal je, osim što je edukativan i zabavan, i pomalo interaktivan. U svaku sam epizodu pokušao ugraditi i nekoliko savjeta koji nam mogu pomoći. Kako održati dug i sretan brak, kako se kvalitetno posvađati i ostati ok, koje su faze u prevladavanju tuge, kako izbaciti ljutnju, a nikoga ne povrijediti, kako oprostiti nekome koga mrziš ili tko te povrijedio i tako dalje… – predstavlja Robert Knjaz za Novi list svoj novi serijal u šest epizoda – o ljubavi, mržnji, sreći, tuzi, strahu i ljutnji.


Slične vijesti

11.02. (12:00)

Ništa Ronaldo, ništa Clooney, Plenki samo šiba

Žene iz plemena Masai kao najzgodnijeg muškarca na svijetu izabrale Andreja Plenkovića

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Robert Knjaz (@knjazrobert)


Robert Knjaz na svom je Instagramu objavio simpatičnu najavu posljednje epizode svoje serije o Osjećajima (20:40 sati, 13. veljače na HTV1). U njemu žene iz afričkog plemena Masai ocjenjuju ljepotu različitih muškaraca. Brad Pitt, George Clooney, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi bili su samo neki od ponuđenih, no žene su kao najzgodnijeg odabrale – Andreja Plenkovića.

20.09.2020. (20:30)

Jel se on to okreće političarima!?!

Novi Knjaz: ‘Glup kao kokoš, tvrdoglav kao magarac’

Knjaz će nam ove jeseni na HRT-u na onaj svoj prepoznatljivi zabavno-edukativan način predstavljati sve nepoznate i zanimljive stvari o životinjama. Još dva HRT-ova aduta – nova sezona ‘Crno-bijelog svijeta’ i nova serija ‘Dnevnik velikog Perice’ nastala kao svojevrstan nastavak filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’, o Perici u Zagrebu 1960.-ih. Večernji

02.11.2019. (10:00)

Robert Knjaz, intervju: Svašta sam prošao, ali kad bik projuri, a ne znaš hoće li ispred tebe stati, nije ti svejedno

05.05.2019. (13:30)

Hrvatski velikan

Robert Knjaz odgovara na 24 pitanja

Pitanja postavlja 24 sata. Najčudnije iskustvo u drugoj zemlji? Ja dođem u Tokio i ja sam visok, ljudi. U Tokiju sam gorostas. Barem sam bio pred deset godina. Ne znam kako je sad i oni su počeli jesti hrenovke. Dugave ili Travno? Uvijek Dugave, Dugave su kontinent, galaksija, svemir.

20.04.2019. (13:30)

Posebno jelo na meniju - pečeni ljudi koji se švercaju u tramvaju

Robert Knjaz suradnike na proslavu završetka sezone odveo na – večeru u tramvaju

Najveće svjetske fešte novi je Robert Knjazov serijal na HRT-u, a povodom završetka prve sezone kolege je odveo na večeru u ZET-ovom tramvaju. Vozili su se tri sata, u tramvaju je bio stol s bijelim stolnjacima i bogati catering, a smjestili su i disco kutak. Za profinjenije duše bio je glumac koji je čitao pomno birane izvatke iz bontona napisanog u 18. stoljeću namijenjenog gospodi i “ženskinjama”.

03.12.2018. (00:59)

Robert Knjaz: Čovjek se ne može zezati 24 sata jer ti jednostavno nije gušt

26.02.2017. (19:43)

Nekad je sad

TV Rašetanje: Teško ime Puniša

‘E, vi ne znate što je komunizam u Crnoj Gori. Meni je maltene bilo zabranjeno da se igram s djecom u školi jer je u to vrijeme Puniša Račić bio negativna ličnost, a i danas je’, ispričao je Robertu Knjazu izravni potomak i imenjak zloglasnog skupštinskog atentatora u emisiji Hrvatski velikani – Stjepan Radić, dok je Malnarova Noćna mora dobila nasljednika u Iza zavjese, gdje je Dujmović ugostio Željku Markić, donosi pregled tjedna na TV-u Boris Rašeta za Novosti.

17.09.2016. (08:54)

He's back

Knjaz: Ban Jelačić je nosio perike, a Ivana Brlić Mažuranić lovačku pušku

U novoj emisiji Hrvatski velikani Robert Knjaz otkriva bizarne detalje iz života poznatih povijesnih ličnosti. Primjerice, Stjepan Radić je bio toliko siromašan da je spavao u sanduku, Josip Jelačić je nosi perike prije nego je postao ban, a Ivana Brlić-Mažuranić je baratala puškom i voljela lov. Knjaz sprema i drugu emisiju Tomatina u kojoj pokušava saznati zašto je gađanje trulim rajčicama toliko popularno. Jutarnji