Fotomodeli kao dilerice u New Yorku: Kraljice napušenog doba - Monitor.hr
15.02.2017. (15:55)

Visoka modna napušenost

Fotomodeli kao dilerice u New Yorku: Kraljice napušenog doba

Postoji tisuću načina kako kupiti marihuanu u New Yorku, ali Green Angels osmislili su novu strategiju: angažirali su modele kao prodavače. U osam godina otkako je nastala ova grupa prevođena plavokosom, plavookom Mormonkom i bivšim modelom nitko nije uhićen, a zarada je postala multimiljunska. Suketu Mehta mjesecima je proveo družeći se sa njima u njihovom sjedištu i na rutama za dostavu te za GQ opisuje ovaj veliki eksperiment u američkom poduzetništvu.


Slične vijesti

06.02. (09:00)

Identificiran sastojak marihuane koji je po psihoaktivnom djelovanju do 30 puta jači od tetrahidrokanabinola (THC) – zove se tetrahidrokanabiforol (THCP)

28.12.2019. (12:30)

Domaća radinost

Talijanski sud uzgoj kanabisa kod kuće proglasio legalnim

Najviši talijanski sud donio je presudu po kojoj kazneno djelo uzgoja droga ne uključuje “manje količine uzgojene kod kuće za isključivu uporabu uzgajivača”. Koalicijski partner vladajuće Demokratske stranke Pokret pet zvijezda, koji je predlagao legalizaciju, pozdravio je odluku, a Liga i Forza Italia oštro su je osudile te čak najavile i poništenje te sudske odluke dolaskom na vlast.  Novi list

24.12.2019. (11:00)

Unos marihuane mijenja strukturu srca

08.12.2019. (21:18)

A institucije će odraditi svoj posao...

Srbijanski predsjednik će prijaviti sam sebe u aferi s farmom marihuane

Kaznenu prijavu protiv sebe najavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, rekavši da će ju podnijeti potpredsjednik njegove vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kako bi se istragom otkrila istina o poljoprivrednom dobru Jovanjica u Vojvodini, gdje je, uz organsko povrće, uzgajana i marihuana. Vlasnik Jovanjice je stanoviti Predrag Koluvija, koji je uhićen, a oporba u Srbiji je tvrdila da je Koluvija poslije intervencije policije prvo zvao Vučićevog brata Andreja. 24 sata

07.12.2019. (10:00)

Okrugli stol o uporabi marihuane – u Hrvatskoj raste broj hitnih prijema na psihijatrijske odjele zbog rekreativnog “duvanja”

05.12.2019. (10:00)

Muškarci koji redovito puše marihuanu imaju veći rizik obolijevanja od raka testisa

14.11.2019. (11:00)

Osobama koje često konzumiraju marihuanu prijeti više nego dvostruko veći rizik za moždani udar

09.07.2019. (18:00)

Nije zabranjeno – nije uzbudljivo: Tinejdžeri rjeđe konzumiraju marihuanu u državama u kojima je ova droga legalna

20.04.2019. (19:30)

Gdje ima dima - ima i trave

Industrija marihuane radi prema modelu duhanske industrije, hoće li napraviti jednake greške?

Marihuana se ubrzano komercijalizira u SAD-u i postaje uobičajena stvar, a Newsweek piše o tome kako bi trebalo učiti na greškama iz prošlosti. Naglašavaju kao prvo da je marihuana donedavno imala oko pet posto THC-a – aktivnog sastojka – dok današnja legalna marihuana ima 99,9% čistoće. Današnja američka industrija marihuane radi isto što i industrija duhana prije njih – prodaju gumene bombone, slatkiše, sladolede i sokove s THC-om. Angažirali su velike lobističke tvrtke i bivše političare da rade za njih u Washingtonu i pojedinim saveznim državama. Ono što treba znati, pored svih dobrih strana marihuana, je da ona utječe na sposobnost učenja, smanjuje IQ, djeluje na pamćenje, utječe na razvoj psihoza, sposobnost rasuđivanja, motoričke vještine i brzinu reakcije.

18.04.2019. (11:00)

Osobama koje redovito konzumiraju kanabis je potrebna više nego dvostruko veća doza anestezije od uobičajene