Ovaj čovjek je dao otkaz, prodao sve što ima i krenuo putovati svijetom sa svojom - mačkom - Monitor.hr
07.06.2019. (13:30)

Neobičan par

Ovaj čovjek je dao otkaz, prodao sve što ima i krenuo putovati svijetom sa svojom – mačkom

Rich je bio nesretan na svom korporativnom poslu 10 godina te je počeo dizajnirati kamper koji će mu služiti kao novi dom. “Polako sam počeo prodavati svu svoju imovinu tako da bi ono što je ostalo, ostalo u ovom kombiju”, kazao je Rich. Isprva nije bio siguran da bi mogao putovati s mačkom, ali je znao da ju ne može napustiti – ona je postala dio njega. Willow i ja imamo neizgovoreni dogovor. Uvijek će se vratiti u kombi, a ja ću je uvijek čekati. Rijetko zaluta dalje od 100 metara od kombija. Zadnje dvije i pol godine, on i Willow putuju po Australiji. Sjajna priča. Powerful Mind / Novi list, službena web stranica vancatmeow.com, Instagram.


Slične vijesti

27.01. (09:30)

Molim lijepo

Zanstveno potvrđeno: Mačke su zapravo odlično društvo i zahvalni kućni ljubimci

Mnogi smatraju da su mačke prilično neprijateljski raspoložene, ali znanstvenici su zaključili da svoje vlasnike vole jednako kao i psi. Mnogi su uvjereni i da je njihovo prijateljstvo s ljudima zapravo savez sklopljen zbog osigurane hrane, ali znanstvenici tvrde da mačke zapravo više uživaju u interakciji s ljudima nego u njihovoj hrani. Mačka može svojim predenjem blagotvorno djelovati na vaše zdravlje. Tportal

04.12.2019. (14:00)

Ponekad i ispare na par dana

Jesu li mačke životinje u čvrstom ili tekućem stanju?

Francuski fizičar koji je formulama riješio to pitanje dobio je Ig Nobelovu nagradu. Ig Nobel Prize je nagrada kojoj je cilj “odati priznanje postignućima koja vas najprije nasmiju, a onda ostave misliti”. Nagrada parodira Nobelovu nagradu, a naziv dolazi od riječi “ignobel” – dostojan prezira. Zainteresirani? Evo cijele dodjele nagrada.

03.12.2019. (11:00)

Umrla Lil Bub, jedna od najpoznatijih mačaka na svijetu, imala milijune online fanova