Kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim za samo 99 kn (umjesto 400 kn) - Monitor.hr
22.01. (08:21)

Sponzorirana vijest

Kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim za samo 99 kn (umjesto 400 kn)

Odlazak na kontrolu vida preporučuje se jednom godišnje čak i ako nemate problema s njime. Ponuda Poliklinike Optotim uključuje kompletan oftalmološki pregled:
– biomikroskopski pregled vanjskih dijelova oka
– pregled pozadine oka (fundus)
– ispitivanje vidne oštrine (visus)
– po potrebi propisivanje korekcije naočalama ili kontaktnim lećama
– mjerenje zakrivljenosti rožnice
– mjerenje očnog tlaka (tonus)
Ponuda je namijenjena svima iznad 15 godina starosti, pogotovo onima koji nose naočale ili kontaktne leće ili osjećaju potrebu za korekcijom vida. Opširnije na Ponuda danaSlične vijesti

Danas (06:30)

Sponzorirana vijest

Advent na austrijskim jezerima – 2 dana s doručkom u hotelu 3* uz posjet Hallstattu, St. Gilgenu, Kraljevskom jezeru i Berchtesgadenu za 775 kn!

Osjetite božićni ugođaj na jezerima koja svojom ljepotom oduzimaju dah i kušajte blagdanske slastice, polazak 21.12. Ponuda uključuje dvodnevno putovanje na austrijska jezera i Hallstatt te bavarske Alpe i gradić Berchtesgaden – prijevoz autobusom turističke kategorije, noćenje s doručkom u hotelu 3* u okolici Berchtesgadena, licenciranog pratitelja, razglede prema programu za jednu osobu u organizaciji turističke agencije Smart Travel. Opširnije na Ponudi dana.

Jučer (06:30)

Sponzorirana vijest

VODITELJ PUTOVANJA – tečaj u trajanju 42 sata u Učilištu Morana za 580 kn, umjesto 1.160 kn!

Jeste li zapeli u poslovnoj monotoniji? Osuđeni ste na izvođenje istih zadataka svaki dan i vaše nezadovoljstvo raste. Iskoristite ovu priliku i učinite nešto po tom pitanju. Odvažite se na promjenu, učinite posao uzbudljivim, zanimljivim, nesvakidašnjim. Današnja ponuda uključuje tečaj za voditelja putovanja u trajanju 42h (18h teorije i 24 h praktične nastave) u Pučkom otvorenom učilištu Morana. Opširnije na Ponudi dana.

Ponedjeljak (06:30)

Sponzorirana vijest

Uklanjanje madeža ili bradavica uz dermatoskopski pregled i lokalnu anesteziju u Poliklinici Superiora od 375 kn!

Riješite neželjene estetske probleme na koži i na vrijeme otkrijte moguće zloćudne promjene. Današnja ponuda uključuje uklanjanje kožne promjene po izboru (madeža, bradavica) uz dermatoskopski pregled i lokalnu anesteziju u Poliklinici Superiora. Klikom na “kupi” kupujete 75 kn rezervaciju, a ostatak od 375 kn za uklanjanje jedne kožne promjene ili 699 za uklanjanje dvije kožne promjene plaćate na licu mjesta. Opširnije na Ponudi dana.

Nedjelja (06:30)

Sponzorirana vijest

Vodice – 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Boutique Hotelu Scala d’Oro 4* uz korištenje grijanog bazena na krovnoj terasi te privatno korištenje saune – 985 kn!

Neovisno o dobu, hotel Boutique Hotel Scala d’Oro garantira vam luksuzni ugođaj kroz cijelu godinu. Ponuda dana vam omogućuje 2 noćenja s doručkom za dvoje u Boutique Hotelu Scala d’Oro 4*, piće dobrodošlice, wifi, parking, korištenje grijanog bazena na krovu hotela (ovisno o vremenskim uvjetima) te privatno korištenje saune (finska i ultracrvena). Rezervirajte svoje mjesto već danas! Opširnije na Ponudi dana.

Petak (06:30)

Sponzorirana vijest

Čišćenje kamenca, poliranje, pjeskarenje, premazivanje Tooth Mousse pastom, pregled i edukacija o oralnoj higijeni u Ordinaciji Profident za 99 kn!

Prepustite svoj osmijeh samo najboljima – Ordinaciji dentalne medicine Profident. Današnja ponuda omogućuje vam čišćenje kamenca, poliranje, pjeskarenje, premazivanje Tooth Mousse pastom, pregled i edukaciju o oralnoj higijeni, sve za 99 kn, umjesto 700 kn. Opširnije na Ponudi dana.

07.11. (06:30)

Sponzorirana vijest

TERME ZREČE 2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu 3* uz kupanje u termama – 1.049 kn!

Uživajte u zagrljaju zelenih šuma Rogle i Pohorja. Današnja ponuda omogućuje vam 2 noćenja s polupansionom (buffet doručak i večera) za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi u Hotelu reAktiv 3*, 1x tijekom boravka cjelodnevno kupanje u Termama Zreče, 1x cjelodnevni najam električnih bicikala, 1x ulaz u hotelske saune (infracrvena i vruća finska sauna), besplatan parking i besplatan WiFi. Opširnije na Ponudi dana.

05.11. (06:30)

Sponzorirana vijest

Rogaška Slatina – dva noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu s 4 zvjezdice, bazenom i saunom – od 1.509 kn


U današnjoj Ponudi dana rezervirajte 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Zagreb Premium 4* ili u Lux Grand Hotelu Sava Superior 4*. Cijena rezervacije 302 kn, a ostatak se plaća prilikom korištenja. Ponuda uključuje neograničen ulaz u bazen Lotus s termalnom vodom, jacuzzi i saune Lotus (turska, finska, trepidarium), jutarnja gimnastika, vodena gimnastika, aqua aerobik, korištenje kupaćeg ogrtača i ručnika za kupanje, besplatan ulaz u HIT Casino Fontana, besplatan WiFi i parking kraj hotela. Pogledajte promo video, a sve ostalo na Ponudi dana.

04.11. (06:30)

Sponzorirana vijest

MALI LOŠINJ – 2 noćenja za 2 do 7 osoba u prekrasnoj Villi Antiqua 3* u Osoru za 1.875 kn!

Posjetite stari grad Osor na otoku Lošinju i prepustite se uživanju u privatnosti prekrasne Ville Antiqua 3*! Ponuda dana vam omogućuje 2 noćenja za 2 – 7 osoba u Villi Antiqua 3* u Osoru na otoku Lošinju. korištenje grijanog bazena, drvo za kamin, uz dodatne pogodnosti – gratis smještaj za djecu do 12 godina, kućni ljubimci su dozvoljeni i ne plaća se naknada, posteljina i ručnici uključeni su u cijenu i završno čišćenje koje je uključeno u cijenu. Opširnije na Ponudi dana.