Dario Juričan: Neka Todorićev zrakomlat služi novom Gazdi - Monitor.hr
02.06.2017. (06:32)

Nek živi živi rad

Dario Juričan: Neka Todorićev zrakomlat služi novom Gazdi

Redatelj filma Gazda Dario Juričan poslao je ponudu za Todorićev helikopter koji se prodaje, kao i ostala imovina šefa Agrokora, kako bi se namirio barem dio duga tvrtke. U intervjuu za Novosti objašnjava svoju odluku da ga postavi ispred Ciboninog tornja i stavi na raspolaganje Bandiću: “Gradonačelniku treba olakšat život dok ‘dela’ i stvara nove vrijednosti, jer bez njegove pomoći ni Todorić niti Zagreb ne bi bili ono u što su se pretvorili”, kaže Juričan.


Slične vijesti

Utorak (13:30)

Nezasitnog nahraniti!

Juričan Plenkoviću: Nahranite gladnog gradonačelnika Bundića

Uvjeren sam da vi, predsjedniče Vlade, imate istančan radar i da znate koja je agenda vašeg partnera, gradonačelnika Bundića.  Ne, to nije botoxiranje, kako vam se na prvu može učiniti kad ga ugledate. Da vam pomognem: on samo želi kod kuma naručiti fontanu za onu rupetinu u Mečenčanima, na putu od Petrinje prema Kostajnici – piše Dario Juričan Plenkoviću. Ima još: Ako mene pitate, ja predsjedniče Vlade mirno spavam jer znam da je naš dobri Tomo Medved, kojeg samo ološ smatra podkapacitiranim, dorastao svakom zadatku. Zna taj gospodin što plinska boca i šator mogu učiniti za boljitak hrvatskog društva!

Ponedjeljak (21:30)

Besplatna psihijatrijska pomoć

Psihijatar Robert Torre gostuje kod Juričana: Što ćeš biti kad odrasteš? Šminker ili hašoman?

Izvrstan gost, genijalni i osebujni Robert Torre: Zašto nisam izašao iz sustava? Ja sam čovjek manjeg zla, ja sam erotizirani medicinar, ja sam štreber iz prve klupe, ja sam slobodan kad mislim, nisam slobodan kad živim, ja bolje mislim nego živim… Uzmite tekicu i olovku da pribilježite korisne misli. YouTube serijal Darija Juričana

Ponedjeljak (17:00)

Mi Šveđani

Juričan: Gledam sjednicu HDZ-a i Plenkovića s tim nakupinama. Mi njega zapravo žalimo, jer imamo stochkolmski sindrom

Dario Juričan piše kolumnu za Telegram. Po razbacanom tijeku misli podsjeća na Andreau Andrassy, ali teme su ipak malo drugačije. No, stil je bitan. Kao i dobra informiranost. Evo dijelova: Krajem 2016. u emisiji Nu2 kod Aleksandra Stankovića u 53. minuti Marić je izjavio: „Siguran sam da si nikad oni (Agrokor) ne bi dozvolili nešto da rade kontra zakona.“… Gazda se, načet bolešću, tresao i žicao pare, a Marić je cijelo vrijeme gledao u pod… Zamišljam Marića kao gradonačelnika Zagreba, ali ne uspijevam. Praznina, crno, nema tu ničeg… Zamišljam Milana Bundića kako u špaliru ispraća Tuđmana. Taj se jezivi zombi savršeno uklapa u svaku sliku… Čekam Dragana Kovačevića da se otrijezni i u novom nastupu logoreje svojom crnom bilježnicom posmiče pola državnog vrha… Idem otrčati još jedan krug oko mostova. Za rasvjetu Mosta mladosti zombi je namijenio 21,9 milijuna kuna. Iscijedit ću iz sebe još malo vode, ostat će mi manje za suze. – piše Dario Juričan. (Stockholmski sindrom je sindrom emocionalne veze i identifikacije s agresorom. Nazvan je po pljački banke u Stockholmu 1973. kada su se žrtve emocionalno vezale za pljačkaše. Wikipedia)

02.01. (11:30)

MilanBNB

Juričan: Bandić nudi smještaj u Slavagori, na mjestu zločina

Šteta što nije ponudio ostale, znatno atraktivnije stanove kojima se služi/o –  u Bužanovoj (240 m2), Gračanskoj cesti 145f (95 m2), Horvaćanskoj 75 (78 m2) i Krugama 5, (95 m2 ). Ukupno 508 kvadrata luksuznog smještaja, naš Bundić nudi tek desetak posto onoga čime je raspolagao. Pa nije lud da mu se prlja Fendi namještaj, nije on to blago godinama marljivo sticao da bi mu sad sav trud netko upropastio!

31.12.2020. (13:30)

Iako je imenjak neumoran u dekonstrukciji

Juričan Bandiću: Umorni smo od tebe, od korupcije, nesposobnosti, krađe…

Uživaj u svemu što si zgrnuo, uživaj i u dijamantima koje skrivaš, a da si samo malo bolji čovjek mogao si u nekom od tajnih stanova koje si koristio i kojima si raspolagao ugostiti stradalnike s Banije. Samo da znaš – 2021. je godina bivola, donosi uspjeh onima koji vrijedno rade. A to ću biti ja, moj Bundiću – zadnji čavao u tvom političkom lijesu. Umorni smo od tebe, Bundiću, umorni od korupcije, umorni od nesposobnosti, umorni od krađe. Još samo par mjeseci i tvoja priča je napokon gotova. To će biti najveći i najljepši poklon Zagrebu u 2021.! 

17.12.2020. (10:30)

Mila-ne baš

Juričan Bandiću: Rezaču etiketa i sakupljaču dijamanata, gotovo je – ti ideš u zatvor

Onaj mali, skromni dječak Milan Bandić s dva broja prevelikim cipelama, kojeg je mama Blagica godinama slala da ministrira u crkvi u Runovićima, gleda ovog današnjeg, lažljivog i razmetljivog Milana Bandića i zatvara oči. Jer mu se gadi. Tvoja priča je završila – piše Dario Juričan u pismu Milanu Bandiću povodom sutrašnjeg prikazivanja dokumentarca ‘Kumek’ na RTL-u.

LJUBAVNO PISMO MILANU BUNDIĆU, KRALJU PREDGRAĐA KOJI SE KITI DIJAMANTIMA

Prošlo je skoro godinu dana od kada sam ti…

Objavljuje Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemiraSrijeda, 16. prosinca 2020.

29.11.2020. (18:31)

Posljednjih 20 godina nedjelja

Juričan kod Stankovića: Kad hodam gradom, vidim koji je pajdo dobio slastičarnu, koji kiosk

Bandić ima toliko procesa, a još nije u zatvoru. Kako je upropastio grad, tamo bi trebao biti, a ja želim vratiti grad ljudima i to je jedna moja osobna priča. Kad hodam gradom, vidim koji je pajdo dobio slastičarnu, koji je dobio kiosk, to je količina informacija koje sam skupio u tri godine da jednostavno morate puknuti – rekao je Dario Juričan danas kod Stankovišća. Njegova trenutna misija – pomoći u uklanjanju Bandića, zato je i snimio dokumentarac Kumek.