Juričan Ivani Brkljačić: Shvaćaš da se status izbori adventskom kućicom - Monitor.hr
16.09.2020. (17:30)

Lička kuća kao srebrna medalja

Juričan Ivani Brkljačić: Shvaćaš da se status izbori adventskom kućicom

Moja Ivana, prerasla si ti sport, shvatila si da se status danas izbori s adventskom kućicom. Eto shvatio je to i onaj majstor iz imovinskog pokreta – Škoro, još jedan od vas zaslužnika nagrađenih adventskom kućicom. Ta adventska kućica ti dođe nešto kao spomenica vas junaka imovinskog pokreta, piše Dario Juričan.

LJUBAVNO PISMO IVANI BRKLJAČIĆDraga moja direktorice,želim ti prije svega čestitati na još jednom uspješnom Hanžeku!…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira am Dienstag, 15. September 2020

 


Slične vijesti

02.07. (18:30)

Ljubavno pismo

Juričan Plenkoviću: Svemu dođe kraj, provest će se istraga, ovaj put s tvojim imenom, a ne Sanaderovim

Slušam tvoj verbalni proljev kako si baš ti borac protiv korupcije. Ma borac si ti protiv korupcije u rangu jednog Mamića, Todorića. Držač si ti ljestava, jado moj, raznim bandićima, bačićima, adventokraljevima.. Ali svemu dođe kraj moj Plenx, a Uskok bi mogao napisati i Rješenje – provest će se istraga, samo ovaj put s tvojim imenom, a ne Sanaderovim, i opisom kako si se Bandićem tajno sastajao kod vrle doktorice Martine Bienenfeld i dogovarao delanje… – piše Juričan na Facebooku.

07.06. (23:00)

Olakšajte dušu

Dario Juričan donio “mobilnu ispovjedaonicu” pred Holding: Dođete na ispovijed i sve će vam se oprostiti

Sirena je zakon, ali srce je mnogima stalo sigurno.
Nije policija, vrijedni radnici Zagrebačkog holdinga, ona će tek stići. Ali prije nego stignu policija, USKOK i DORH, stigao je Dario Juričan, graonačelnik svemira. Nudi vam se jedinstvena prilika, mobilna ispovjedaona je stigla pred ZGH. Znam da je među vama bilo i vrijednih radnika, koji nisu krali i namještali poslove. E, takve ne primamo. Primamo one druge: kuhačice kave koje su stigle do pozicije predsjednika uprave, primamo i njihove prijatelje, eskort pratnje, tajnice bez srednje škole koje su došle do šefice podružnica ZGH-a… Hrvatski narod je u naravi katolički: dođete na ispovijed i sve vam se oprosti. Sve ostaje među nama, ja vas čekam. Ide oprost grijeha: malo se pokajate za sve ono što ste ukrali i sve vam je oprošteno. Tako to u Hrvatskoj biva

07.05. (14:30)

Together forever

Juričan: HDZ i BM365 trebaju se spojiti u HDZ365

Dario Juričan poslao je Ministarstvu pravosuđa zahtjev da se spoje stranka Milana Bandića i HDZ. Molim hitno djelovanje kako bi se biračima omogućilo da izraze svoje demokratsko pravo biranja najkorumpiranijih – navodi Juričan.

Ministarstvo pravosuđa i uprave

ZAHTJEV ZA PERSONALNU FUZIJU HDZ I BM365 U HDZ365

Dario Juričan, kao jedini…

Posted by Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira on Thursday, May 6, 2021

26.03. (15:30)

I neka se zove Katedrala

Juričan BiH: Dajte Mamiću da si sagradi zatvor

Voli davati novac, naročito državnim službenicima i otvarati nogometna igrališta. Ima neke nesporazme i nerješena poslovna pitanja u Hrvatskoj, pa namjerava duže vrijeme ostati u BiH. Predlažem vam da mu dozvolite da si sam izgradi zatvor i da ga plati. U zatvoru će Mamić raditi tulume i primati nogometne reprezentativce, kao što je radio i prije – piše Juričan na Facebooku.

 

23.02. (14:29)

Šeks na eks

Dario Juričan: Moj kandidat za predsjednika Vrhovnog suda – Vladimir Šeks

Taj arhitekt ovog našeg današnjeg pravosuđa, treba dobiti priliku da još jednom javno, kao mali HDZ-ov bog, vedri i oblači. Nakon što je HDZ na izborima dobio vlast u zemlji, a preko svog žetončića Bandića potajno vlada i Zagrebom, te nakon što su baš preko bajnog nam sudstva uspjeli iščupati očnjake Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, došao je napokon red da preuzmu i Vrhovni sud RH, kako u ovoj zemlji više ništa ne bi bilo prepušteno slučaju – Dario Juričan, Facebook.
09.02. (11:30)

Radi se samo o budućnosti

Juričan u ironičnoj kampanji za izlazak na izbore: Ostani doma!

Čovjek koji se želi zvati Milan Bandić, redatelj i aktivista Dario Juričan pokreće kampanju Ostani doma! za veću izlaznost birača na lokalne izbore 2021. Glavni cilj mu je potaknuti mlade glasače da izađu na birališta, a pogotovo one koji bi glasali po prvi puta. Na lokalnim izborima u Zagrebu 2017. nije izašlo više od 50% birača.

20.01. (11:30)

Treba netko guliti krumpire

Juričan napisao ljubavno pismo Zvonimiru Šostaru

Kako si sam rekao, moj Zvone, očekujemo da će se na jesen normalno živjeti. Netko u ovoj državi mora i odležati. A to neće biti samo janjetina. I dok ćeš ti guliti krumpire u kazneno popravnoj ustanovi otvorenog tipa, tvoj pajdo Bundić osigurao se BiH putovnicom i čeka kada će klisnuti i otkopati lovicu u gudurama Pogane Vlake. A što se tebe tiče, moj Zvone, dozvoli da te citiram: Ne brinemo se dovoljno o jednom drugom aspektu zdravlja, a to je mentalno zdravlje. Tvoja robija, Zvonimire Šostaru, dio je našeg mentalnog ozdravljenja.