Juričan: Rezaču etiketa, Grad krepava, a ti Škori daješ u najam prostor za 12 puta manju cijenu... - Monitor.hr
07.08. (10:30)

Još jedno ljubavno pismo

Juričan: Rezaču etiketa, Grad krepava, a ti Škori daješ u najam prostor za 12 puta manju cijenu…

Dok je prosječna cijena m2 poslovnog prostora u centru grada 75 kn, zaslužni pajdo Škoro plaća 6,25kn, odnosno 12 puta manje. Prostor su dobili 5 dana nakon konstituiranja Sabora. Cijenim tu tvoju administraciju. koja je nakon pustih godina napokon pokazala svu svoju efikasnost, poručuje Dario Juričan gradonačelniku Bandiću.

REZAČU ETIKETA, BEZ PARKINGA SE NE RAČUNA!Krateći ljetne dane u metropoli, čitam neumorni moj Rezaču etiketa tvoj…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira am Donnerstag, 6. August 2020

 


Slične vijesti

16.09. (17:30)

Lička kuća kao srebrna medalja

Juričan Ivani Brkljačić: Shvaćaš da se status izbori adventskom kućicom

Moja Ivana, prerasla si ti sport, shvatila si da se status danas izbori s adventskom kućicom. Eto shvatio je to i onaj majstor iz imovinskog pokreta – Škoro, još jedan od vas zaslužnika nagrađenih adventskom kućicom. Ta adventska kućica ti dođe nešto kao spomenica vas junaka imovinskog pokreta, piše Dario Juričan.

LJUBAVNO PISMO IVANI BRKLJAČIĆDraga moja direktorice,želim ti prije svega čestitati na još jednom uspješnom Hanžeku!…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira am Dienstag, 15. September 2020

 

04.09. (15:30)

Zagrebački dečki kradeju stoječki

Juričan SDP-ovcu: Moj heroju, tvoja imovinska je dokaz da se u Hrvatskoj može uspjeti

Dario Juričan kritizira Zvanu Brumnića, dugogodišnjeg zagrebačkog SDP-ovca i jednog od bližih suradnika Davora Bernardića. On je vlasnik dionica brojnih kompanija u vrijednosti 4 milijuna kuna, a skupio je 900 tisuća kuna u fondovima, sve kao nazaposlena osoba. Index

MOJ HEROJU ZVANE BRUMNIĆU!Ljudi kukaju, plaču kako nemaju za život, kako ih ova naopaka država tlači, a onda im ja…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira am Donnerstag, 3. September 2020

 

17.07. (09:30)

Nije svemirski show

Zrinka Pavlić: Dario Juričan ima talk show koji nije loš, ali još uvijek nije ni dobar

Jako se puno voditelja, glumaca i inih javnih pregalaca spotaknulo na pretpostavku da je za vođenje dobrog zabavnog talk showa dovoljno biti duhovit i simpatičan. Bacili su se naglavce u taj posao, e da bi se onda ispostavilo da baš i nemaju o čemu razgovarati sa svojim sugovornicima, da u eter ne donose baš ništa novo i da im se čitav performans svodi na forsiranje duhovitosti i nekih svojih karakterističnih fora, što bi publici brzo dojadilo. Juričanu se dogodila slična stvar, piše Zrinka Pavlić.

07.07. (18:30)

Pouzdani držači ljestava

Juričan Bandićevoj zamjenici Jeleni Pavičić Vukičević: Na tebe se svaka hulja može osloniti

Vidiš Jelena, ja zapravo neizmjerno cijenim tu tvoj čmarastu odanost Rezaču, odanost koja se održala punih dvadeset godina. Ali nije da te nije nagradio, gurao te k’o pročelnicu, dogradonačelnicu, a i poneka skupa, fina cipelica s bezbrojnih putovanja po inozemstvu uvijek se našla u njegovom naramku za tebe, moja Jelena. Sva sreća da mu novac nije problem.

LJUBAVNO PISMO JELENI PAVIČIĆ VUKIČEVIĆTvoj posljednji uzdahDraga Jelena,evo pratim kako si na listi Milanove…

Gepostet von Želim biti Milan Bandić predsjednik RH am Montag, 6. Juli 2020

05.07. (14:30)

Bez politike molim!

Dario Juričan ima novi show ‘Gradonačelnik svemira’, dobar je!

Dario Juričan objavio je prvu epizodu svog late night talk showa ‘Gradonačelnik svemira’, u stilu američkih pop-kulturnih kasnovečernjih emisija, humoristična i opuštena emisija, malo preko pola sata trajanja. U prvoj epizodi gostovali su Elizabeta Brodić, glumica u usponu, Dennis Domian, online senzacija te Aleksandar Stanković, novinar i TV voditelj.

23.04. (19:30)

Civilni inspektorat

Juričan trola Mikulića zbog zapošljavanja supruge na direktorsko mjesto u državnoj tvrtki

Redatelj i aktivista Dario Juričan na zgradi Državnog inspektorata projicirao je dvije poruke, komentirajući otkriće da je supruga glavnog državnog inspektora, HDZ-ova Andrije Mikulića, zaposlena kao direktorica u državnoj tvrtki Pružne građevine. Ispisao je “Zatvara se Državni inspektorat. Moli se HŽ da nađe još jedno direktorsko mjesto” te “Budući da je u inspekcijskom nadzoru utvrđena svemirska glupost, donosim rješenje o zatvaranju institucije Državni inspektorat”.

21.04. (15:30)

Rezanje grane na kojoj se sjedi

Dario Juričan projektorom na zgradu Inspektorata: HDZ – Zatvaramo poslove od 1991.


Redatelj i aktivista Dario Juričan na zgradu Državnog inspektorata projicirao je sliku s logom HDZ-a ispod koje piše “Zatvaramo poslove od 1991.”, čime je komentirao nedavna zatvaranja više restorana kojima su inspektori pisali drakonske kazne i višetjedna zatvaranja. Posljednji je zatvoren restoran Tekka u Zagrebu zbog stol na javnoj površini, preko kojeg se obavljala drive-in primopredaja. Na čelu Državnog inspektorata je HDZ-ov Andrija Mikulić.