Urednost prije svega - Monitor.hr

Slične vijesti

Ljetna rasprodaja: Nabavite Windows 10 potpuno besplatno!

Stigla je najveća ljetna softverska rasprodaja u 2020. Keysworlds.com vam nudi softverske licence i ključeve po izuzetno povoljnim cijenama, a ovog puta uz uredski softver u paketu dobivate i Windwows 10 besplatno. Evo za ilustraciju cijena nekoliko kombinacija: Microsoft Office 2019 Pro + Windows 10 Pro po cijeni od 32,99 eura. Ili još povoljnije nešto stariji Office 2016 Pro + Windows 10 Pro za svega 18,49 eura. Opširnije o paketima, cijenama i kako pomoću kupona dobiti te lude cijene.

27.01. (09:30)

Molim lijepo

Zanstveno potvrđeno: Mačke su zapravo odlično društvo i zahvalni kućni ljubimci

Mnogi smatraju da su mačke prilično neprijateljski raspoložene, ali znanstvenici su zaključili da svoje vlasnike vole jednako kao i psi. Mnogi su uvjereni i da je njihovo prijateljstvo s ljudima zapravo savez sklopljen zbog osigurane hrane, ali znanstvenici tvrde da mačke zapravo više uživaju u interakciji s ljudima nego u njihovoj hrani. Mačka može svojim predenjem blagotvorno djelovati na vaše zdravlje. Tportal

04.12.2019. (14:00)

Ponekad i ispare na par dana

Jesu li mačke životinje u čvrstom ili tekućem stanju?

Francuski fizičar koji je formulama riješio to pitanje dobio je Ig Nobelovu nagradu. Ig Nobel Prize je nagrada kojoj je cilj “odati priznanje postignućima koja vas najprije nasmiju, a onda ostave misliti”. Nagrada parodira Nobelovu nagradu, a naziv dolazi od riječi “ignobel” – dostojan prezira. Zainteresirani? Evo cijele dodjele nagrada.

03.12.2019. (11:00)

Umrla Lil Bub, jedna od najpoznatijih mačaka na svijetu, imala milijune online fanova